| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Φίλε Γρηγόρη μελέτησα και προσπάθησα να αναλύσω τα δεδομένα σου. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να εφαρμόσεις το τέχνασμα που έχω ήδη προτείνει στο προηγούμενο θέμα που ανάφερες, γιατί τα πόστα επιτηρητών δεν είναι σταθερός αριθμός για κάθε μέρα, γεγονός που είναι προαπαιτούμενο για κυκλική ταξινόμηση. Πχ την Τε 22-5-13 στην 2η βάρδια εξετάζονται 4 μαθήματα στην αίθουσα ΕΡΓ και 7 στη Μεγάλη Αίθουσα σύνολο 11 μαθήματα επί 2 = 11 επιτηρητές. ενώ την Τε 12-6-13 στην 1η βάρδια εξετάζεται μόνο 1 μάθημα στην αίθουσα ΕΡΓ δηλ 2 επιτηρητές. Από την άλλη θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι ο πίνακας (Φύλλο1) που μας ανέβασες είναι ένα "μπάχαλο" αφού τα ονόματα των εισηγητών και των μαθημάτων δεν είναι σταθερά. δηλ δεν συμφωνούν με τα ονόματα των καθηγητών. Πχ έχουμε την καθηγήτρια Γεωργοκώστα Σοφία και στο Φύλλο1 έχουμε σαν εισήγηση Γεωργοκ, Γεωργοκώσ, και Γεωργοκώστα που φαντάζομαι αναφέρονται στην ίδια καθηγήτρια. Από την άλλη δεν κατάλαβα τι σημαίνει όταν έχεις εισήγηση Γεωργο-Στεφανου είναι δυνατόν να έχουμε 2 εισηγητές ανά μάθημα (Γεωργοκώστα και Στεφάνου) ? Ακόμη προσοχή στην Τε 29-5-13 για το τμήμα Β ΦΥΣ έχεις μπλέξει το μάθημα=Ματζουράνη με την εισήγηση=Φυσικοθερα. Επίσης όύτε τα μαθήματα είναι στάνταρ. (βλ. Φαρμακευτ (Β ΦΑΡΜ), Φαρμακευτική (Β ΦΑΡΜ), Φαρμακολ (Β ΦΑΡΜ), Φαρμακολογ (Α ΦΑΡΜ)) Νομίζω θα πρέπει να ξανασκεφτείτε με τον προγραμματιστή το στήσιμο της εφαρμογής σας. Θα πρέπει να φτιάξετε ένα Φύλλο1 όπου τα αντίστοιχα κελιά θα συμπληρώνονται με επικύρωση δεδομένων, δηλαδή επιλογή από λίστες. και όχι με ελεύθερη γραφή/καταχώρηση. Στη συνέχεια θα χρειαστεί καταμέτρηση εισηγήσεων ανά καθηγητή, καταμέτρηση αναγκών σε επιτηρητές ανά ημέρα (φαντάζομαι 2 ανά εξεταζόμενο μάθημα) και έτσι θα μπορέσετε μέρα τη μέρα να συμπληρώσετε τους επιτηρητές που θα υστερούν σε βάρδιες υπηρεσίες. Ξεκινήστε και εδώ είμαστε για τυχόν βοήθεια. Φιλικά Θανάσης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 20:41.

Θεματικός Τρόπος