| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας παιδιά!!! Και χρόνια πολλά (Λόγο της ημέρας!) έρχεται η Άνοιξη...(εμπρός βήματα δυό...που λέει και το τραγούδι...) αποφάσισα να φτιάξω ένα φύλλο που να περνάω αξιολογημένες διαδρομές με βάση το βαθμό δυσκολίας και τα αξιοθέατα της περιοχής.... καλά μέχρι εδώ.... θέλω όμως μετα την εισαγωγή των στοιχείων να μου βγάζει αυτόματα τις 3 καλύτερες διαδρομές με βάση τον πεδίο αξιολόγησης και να μου λέει διαδρομή και εκτιμώμενο κόστος.... σας βάζω ένα παράδειγμα.... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 16:32 |
| [ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 21:43 |
| Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 17:44 |
| [Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 14:46 |
| [Συναρτήσεις] IF δεν εξαφανίζει το αποτέλεσμα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-09-12 14:48 |
Η ώρα είναι 10:43.

Θεματικός Τρόπος