| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν είναι δυνατόν τη βοήθεια σας. Έχω ένα αρχείο .xls. Αυτό περιέχει δύο tabs. Το πρώτο tab έχει πληροφορίες για χιλιομέτρηση 50 φορτηγών. Δηλαδή ότι το πρώτο φορτηγό είναι του τάδε τύπου και χιλιομετρήθηκε την τάδε ημερομηνία. Το δεύτερο tab έχει πληροφορίες για τα λίτρα πετρελαίου που πήρε το κάθε φορτηγό. Δηλαδή ότι ένα φορτηγό με αυτό τον τύπο πήρε τόσα λίτρα την τάδε ημερομηνία. Όπως καταλαβαίνετε θέλω κάπως να φτιάξω ένα τρίτο tab που θα έχει την εξής ιδιότητα. Θα ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο τύπο φορτηγού και θα ταξινομεί χρονολογικά πότε αυτό χιλιομετρήθηκε και πότε έβαλε λίτρα. Μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο να το λύσω αυτό? Ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teachertza : 24-03-13 στις 22:18. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ευρετήριο από δυο πίνακες | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-11-14 12:14 |
| [Συναρτήσεις] Αντιγραφή τιμής σε ίδια σειρά μετά από αναζήτηση Lookup | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-10-14 10:30 |
| [Συναρτήσεις] Ταξινόμηση Κατά Αλφαβητική Σειρά (Αποτελέσματος και όχι Τύπου) | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 11-02-13 14:27 |
| [Γενικά] Δημιουργία pivot table για χρονολογική σειρά | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 21-03-12 23:56 |
Η ώρα είναι 18:59.

Θεματικός Τρόπος