| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
γεια και παλι. θελω να αντιγραφω τα στοιχεια των γραμμων αυτουσια σε ενα νεο φυλλο αλλα μονο οταν ενα συγκεκριμενο κελι στην ιδια γραμμη περιεχει χαρακτηρες χωρισ να αντιγραφετε το κελι που περιεχει χαρακτηρες. ευχαριστω. παραθετο το παρακατω EXCElaki Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη starcctv : 14-03-13 στις 20:43. |
|
|
|
Λειτουργώντας λίγο ως μάντης στο προηγούμενο ερώτημα σου είπα σχετικά με την χρήση φίλτρου επειδή φαντάστηκα πως το να έχεις συγκεντρωτικά τις πωλήσεις σου θα ήταν χρήσιμο ( και αναγκαίο )..... Αν και εφ' όσον προχωρήσεις λίγο στην εκμάθηση της excel τα πάντα ( σχεδόν ) θα λύνονται με συγκεντρωτικούς πίνακες αλλά μέχρι τότε δες αυτό που είναι ακριβώς το ίδιο ζητούμενο http://www.ms-office.gr/forum/excel-...neo-fillo.html με μόνη διαφορά ότι στην θέση της βοηθητικής στήλης θα παίξει ρόλο η στήλη με το κριτήριο σου ( Όνομα ) Αντικατέστησε όπου και ότι χρειάζεται στους τύπους Καλή συνέχεια! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
|
|
Δεν κατάλαβα την απορία σου φίλε Βαγγέλη κατέβασε το 7ο post του θέματος και στο συνημμένο θα δεις τι αντιγράφεται Το ζητούμενό σου είναι μεσα στο φύλλο <<οταν το κελι I3 περιεχει ονομα να αντιγραφετε ολη η στηλη 3 μεχρι το Ε3 σε νεο φυλλο. το ιδιο να γινετε και με ολες τισ γραμμες αναλογα αν το Ι τις καθε γραμμης περιεχει καπιο ονομα.>> και αυτό στο ερώτημα <<θελω να αντιγραφω τα στοιχεια των γραμμων αυτουσια σε ενα νεο φυλλο αλλα μονο οταν ενα συγκεκριμενο κελι στην ιδια γραμμη περιεχει χαρακτηρες χωρισ να αντιγραφετε το κελι που περιεχει χαρακτηρες.>> Εγώ λοιπόν έκανα αυτό που θεώρησα πιό σωστό Αν δεν έγινε κατανοητό διευκρίνησε σε παρακαλώ το τι ζητάς |
|
|
|
Φίλε Βαγγέλη με τα πιο πάνω το λογικό και σωστό κατά την άποψη μου είναι Αν στην στήλη ΠΕΛΑΤΕΣ έχει όνομα σε κάποιο κελί και δεν είναι κενό τότε Όλη η Γραμμή αυτή του συγκεκριμένου κελιού θα μεταφέρεται σε νέο φύλλο μέχρι την Στήλη Ε Σωστά? |
|
| |||
| |||
|
Μετα απο την πολυτιμη βοηθειας σας το καταφερα τελικα. Τωρα το προβλημα που εχω ειναι το εξεις: Οταν μεταφερετε η γραμμη στο νεο φυλλο μου τη βγαζει στην ιδια σειρα που ηταν στο αρχικο φυλλο με αποτελεσμα να δημιουργουνται κενες σειρες στο νεο φυλλο. Π.χ αν μια γραμμη ειναι στον αριθμο 10 και ενημερωνεται το ονομα αυτοματα μεταφερετε στο νεο φυλλο παλι στη γραμμη 10. Υτο που θελω ειναι να μεταφερονται στο νεο φυλλο αλλα χωρις κενες γραμμες, επισυναπτω το EXClaki για να το καταλαβετε καλυτερα. Ευχαριστω. |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας. Στο Α2, βάλε αυτήν την Array("Κλείνεις" με Control+Shft+Enter. Οχι απλά enter). formula. "Τράβα" προς τα ΄κατω και προς τα δεξιά όσο χρειάζεσαι. Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 15-03-13 στις 18:18. |
|
|
|
Καλησπέρα Προσοχή στην αντιγραφή του τύπου του Οδυσσέα στην SMALL η λέξη ΥΛΙΚΑ έχει κενό και πρέπει να το διαγράψετε Από 'κει κι έπειτα ο Array τύπος είναι καλός αν κι εφ' όσον προσέξουμε τα εξής Έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή θα λειτουργήσει μόνο αν η περιοχή άντλησης δεδομένων είναι περιοχή και όχι πίνακας Αν είναι πίνακας επειδή η excel θα δημιουργήσει τύπους πίνακα από μόνη της (εξαρτάτε βέβαια και από την ρύθμιση στις επιλογές excel) με μορφή παρόμοια με αυτήν =IFERROR(INDEX(Πίνακας2[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ];SMALL(IF(ΥΛΙΚΑ!$I$3:$I$1000<>"";ROW(Πίνα κας2[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ])-2);ROW(A1)));"") το πιθανότερο είναι να μην δουλέψει επειδή δεν θα υπάρχουν τα σύμβολα του $ στις κατάλληλες θέσεις όταν τραβήξουμε κάτω και δεξιά Γι αυτό πρέπει να μπει ξεχωριστά ο τύπος σε κάθε αρχικό κελί στήλης Ακόμα καλό θα ήταν Βαγγέλη να μην είναι άλλα δεδομένα σε πίνακα και άλλα σε περιοχή (όνομα) στο πρώτο φύλλο Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοηθ. στήλη με βάση το παράδειγμα του link που σας έδωσα πιο πάνω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 15-03-13 στις 18:31. |
|
| |||
| |||
|
Φιλοι μου η συναρτηση δεν δουλευει σωστα. μου βγαζει τισ γραμμεσ που δεν θελω και ανεκατεμενος ο ερχομενοσ. εγω θελω μονο τισ γραμμεσ που εχουν καταχωρηση στο πεδιο ¨πελατησ" και οχι τις αλλες. Ευχαριστω. |
|
|
|
Βαγγέλη Η συνάρτηση δουλεύει αν και εφ' όσον γίνουν οι ενέργειες που γράφω πιο πάνω Ρύθμιση της excel και απόφαση αν θα βάλεις τύπο πίνακα ή όχι Διόρθωση του πίνακα άντλησης δεδομένων Προσοχή στην θέση στο σύμβολο $ κλπ Και ακόμα η εισαγωγή της πρέπει να γίνει με Control+Shft+Enter Την δοκίμασα και δουλεύει άψογα Επιπλέον έχεις ακόμα την επιλογή να χρησιμοποιήσεις το link που σου έδωσα για εναλλακτική μέθοδο |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 11:14 |
| [Συναρτήσεις] επιλογη γραμμων με κριτηριο | ilcamorista | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-09-16 19:28 |
| [Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 16:32 |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 13:24 |
| Κριτήριο σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-12-12 10:32 |
Η ώρα είναι 10:25.

Υβριδικός τρόπος