| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας .Διάβασα για την προστασία κελιών και βιβλίου, αλλά αυτό που θέλω δεν το βρήκα (μπορεί να μην το κατάλαβα) δεν ξέρω. Τι θέλω. Έχω ένα βιβλίο με εγγραφές και αναπτυσσόμενη λίστα. Θέλω να κλειδώνονται τα στοιχεία που έχω περάσει μέχρι εκείνη την στιγμή γιατί μπορεί να το έχω ανοικτό το έγγραφο και να αφήσω απρόσεχτα ένα βιβλίο επάνω στο πληκτρολόγιο και κατά λάθος να σβήσει κάποιες προηγούμενες εγγραφές και αν δεν τις δω και πατήσω αποθήκευση θα χαθούν... και μαζί με αυτές και εγώ χαχαχαχα. Σε περίπτωση που βρεθεί λύση στο παραπάνω πρόβλημα θα ήθελα σε κάποια στιγμή που θα θέλω να αλλάξω κάτι να μπορώ. Αν σας μπέρδεψα συγνώμη, αλλά αν έχει ζητήστε μου επεξηγήσεις Σας ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Προστασία στηλών σε excel 07 | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-12-16 23:31 |
| Προστασία εκτυπωμένων εγγράφων; | frarad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-03-16 16:13 |
| [Μορφοποίηση] Προστασία φύλλου από διαγραφή | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-06-14 19:54 |
| [Γενικά] Προστασία ομαδοποιημένων στηλών-γραμμών | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-11-10 15:53 |
| ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΒΑΣΗΣ | babiniotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-09 15:58 |
Η ώρα είναι 21:47.

.
Θεματικός Τρόπος