Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Μετάβαση cursor σε συγκεκριμένο κελί

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-03-13, 10:46
Όνομα: ΙΩΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Προεπιλογή Μετάβαση cursor σε συγκεκριμένο κελί

Καλημέρα σε όλους !!

Έχω μια ερώτηση : Με ποιά συνάρτηση μπορώ να μεταφέρω τον κέρσορα στο Excel σε ένα συγκεκριμένο κελί , ύστερα από κάποιον υπολογισμό.

Συγκεκριμένα έχω 7 στήλες - δηλαδή τις ημέρες ΔΕΥΤ - ΤΡ - ΤΕΤ - ΠΕΜ - ΠΑΡ - ΣΑΒ - ΚΥΡ.

Ανάλογα λοιπόν με την εύρεση της πρώτης ημέρας του μήνα , να πηγαίνει ο κερσορας στην συγκεκριμένη ημέρα. [ Εύρεση 1ης ημέρας του μήνα = DATE(YEAR($A$1);MONTH($A$1);1) ]

π.χ. Ο Μάρτιος αρχίζει από την Παρασκευή . Πώς ο κέρσορας θα πάει στην 5η στήλη???

Ευχαριστώ και συγνώμη αν το θέμα έχει ξαναπαιχτεί (αλλά δεν το θυμάμαι) !

Νομίζω ότι η συνάρτηση είναι η offset αλλά δεν γνωρίζω πως συντάσσεται και πως λειτουργεί
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Συμπλήρωση κελιού με τιμή σε συγκεκριμένο κελί βάσει ημερομηνίας stam75 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 08-10-15 16:32
[ Φόρμες ] Μετάβαση από μια φόρμα σε άλλη Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 04-07-13 16:20
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ gregory_m Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 27-09-10 22:26
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? dancer_69 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-03-10 12:04

Η ώρα είναι 07:51.