Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους !! Έχω μια ερώτηση : Με ποιά συνάρτηση μπορώ να μεταφέρω τον κέρσορα στο Excel σε ένα συγκεκριμένο κελί , ύστερα από κάποιον υπολογισμό. Συγκεκριμένα έχω 7 στήλες - δηλαδή τις ημέρες ΔΕΥΤ - ΤΡ - ΤΕΤ - ΠΕΜ - ΠΑΡ - ΣΑΒ - ΚΥΡ. Ανάλογα λοιπόν με την εύρεση της πρώτης ημέρας του μήνα , να πηγαίνει ο κερσορας στην συγκεκριμένη ημέρα. [ Εύρεση 1ης ημέρας του μήνα = DATE(YEAR($A$1);MONTH($A$1);1) ] π.χ. Ο Μάρτιος αρχίζει από την Παρασκευή . Πώς ο κέρσορας θα πάει στην 5η στήλη??? Ευχαριστώ και συγνώμη αν το θέμα έχει ξαναπαιχτεί (αλλά δεν το θυμάμαι) ! Νομίζω ότι η συνάρτηση είναι η offset αλλά δεν γνωρίζω πως συντάσσεται και πως λειτουργεί |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Συμπλήρωση κελιού με τιμή σε συγκεκριμένο κελί βάσει ημερομηνίας | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-10-15 16:32 |
[ Φόρμες ] Μετάβαση από μια φόρμα σε άλλη | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-07-13 16:20 |
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 22:26 |
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 07:51.