| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Σας επισυνάπτω ένα αρχείο excel. Η βοήθεια που θέλω είναι όταν στα κελιά E1-J1 επιλέγω μήνα και έτος, αυτόματα τα κελιά B4-AF4 και B5-AF5 να προσαρμόζονται. Σας ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα σε ολη την παρέα Στράτο ο Τασος εχει φτιαξει αυτό στα χρησιμα αρχεία http://www.ms-office.gr/forum/excel-...tin-excel.html Εαν το μελετήσεις θα βρεις λύση στο ζητουμενο σου . Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορές και μου εχει λυσει τα χερια. Εαν δυσκολευτεις εδω είμαστε. Φιλικά |
|
|
|
Καλημέρα Στο φύλλο που ακολουθεί υπάρχουν οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει και για μία ακόμη φορά να πω αποφεύγετε τα συγχωνευμένα κελιά Μελέτησε τους τύπους και τις εναλλακτικές μεθόδους Ισχύει για EXCEL 2007 και νεώτερο Για 2003 αντικαταστήστε την IFERROR με άλλη συμβατή πχ IF, ISERROR... Καλή συνέχεια! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Δείτε και την δικιά μου πρόταση την οποία την εφτιαξα με οδηγό το αρχείο του Τάσου που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis : 04-03-13 στις 22:29. Αιτία: αλλαγη συνημμένου με προσθηκη αργιων |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, και για τις γνώσεις σας....
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ΦΟΡΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-13 23:49 |
| [Γενικά] Ημερολόγιο | ΗΛΙΑΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-13 20:09 |
| [Συναρτήσεις] Ημερολόγιο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-11 10:35 |
| Ημερολόγιο | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-10-10 20:03 |
Η ώρα είναι 10:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο