Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας. Διαβάζω συχνά το φορουμ σας και περα από τα ερωτήματα που έχω θέσει και μου έχουν απαντηθεί, βρίσκω συχνα χρήσιμα πραγματα με βάση της απαντήσεις που δίνεται σε άλλους. Γι αυτό σας ευχαριστώ Εχω ένα πρόβλημα που αφορά τη θεωρία δικτύων Σε έναν πίνακα διπλής εισόδου όπως στο παράδειγμα που επισυνάπτω, θέλω να κάνω τα εξής: Να καταγραφούν κάτω από τον πίνακα οι δύο μεγαλύτερεςς τιμές κάθε στήλης μαζί όμως με τη γραμμή και τη στηλη στην οποία ανήκουν (Θέλω δηλαδή τους βασικούςς nodes and edges του πίνακα) Ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Μάνια ,θα μπορούσες να λύσεις το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τις συναρτήσεις COLUMN(), LARGE(), MATCH και INDEX(). Λεπτομέρειες για τον τρόπο χρήσης τους μπορείς να δεις στο επισυναπτόμενο αρχείο. Ένα σημείο που πρέπει να προσεχθεί στους τύπους είναι το είδος των αναφορών (απόλυτες, σχετικές) Φιλικά/Γιώργος |
|
![]()
Καλημέρα Μια διαφορετική εκδοχή με LARGE φυσικά αλλά και OFFSET |
| |||
| |||
![]()
για τιςς απαντήσεις και για την ταχύτητα Με σώσατε από πολύ ΄δουλεια κελί το κελι.. Καλημέρα |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 όμοιες τιμές σε μια στήλη, οι τύποι στη γραμμή 19 δεν θα εμφανίσουν τα αναμενόμενα. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση του δεύτερου από τα κελιά που έχουν όμοια τιμή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω τύπο (Κελί B19): Κώδικας: =INDEX($A2:$A11;MATCH(LARGE(B2:B11-ROW($2:$11)/9^9;2);B2:B11-ROW($2:$11)/9^9;0)) Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
[ Πίνακες ] Κλειδιά και λίγη θεωρία | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-02-11 18:01 |
Η ώρα είναι 23:17.