| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σέ όλους. Είμαι καινούργιος στο FORUM το οποίο έχει πολλές λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται σε καθέναν απο εμάς στο EXCEL. Έχω την εξής ερώτηση γιατί δεν μπόρεσα εάν και έψαξα να βρώ κάποια λύση στο πρόβλημά μου: Έχω στα κελιά συνεχόμενους αριθμούς δηλαδή: ΚΕΛΛΙ Α Β C D E 2 3 4 6 8 και θέλω εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ποιά συνάρτηση θα μου έδινε το αποτέλεσμα πόσοι αριθμοί είναι ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ στο κελλί F. Στήν προκειμένη περίπτωση φυσικά είναι 3 συνεχόμενοι αριθμοί. Κάθε απάντηση θα με εξυπηρετούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Αρνητικοί Αριθμοί. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 10-06-20 08:01 |
| [VBA] Replace σε κελιά | dmarop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-05-14 22:34 |
| [Excel07] Δεκαδικοί αριθμοί, Εμφάνιση και Πράξεις. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-08-13 09:45 |
| [Excel07] Τυχαίοι Αριθμοί | skomat | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-13 18:46 |
| [ Φόρμες ] Υπολογισμοί σε κελιά | alexikakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 17:58 |
Η ώρα είναι 17:32.

Θεματικός Τρόπος