| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας εχω ενα εξελ με 2 στηλες η πρωτη περιεχει τα ονοματα απο μελη διαφορων ομαδων και η δευτερη τον ομαδαρχη που ανηκει το ατομο απο τη πρωτη στηλη. θελω σε ενα αλλο φυλο να μου φερει τα ατομα για καθε ομαδαρχη. ελπιζω να ημουν κατανοητος ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Άγγελε, Ελπίζω η μορφή στο συνημμένο αρχείο να είναι αυτή που αναζητάς. Η γκρι στήλη είναι απλά βοηθητική (βλ. εδώ) και μπορεί να κρυφτεί χωρίς να επιρεάζει το αποτέλεσμα. Στην κίτρινη στήλη γράφεις το ονόματα όλων των ομαδαρχών, τα οποία έχουν οριστεί ως όνομα (Τύποι > Διαχείριση ονομάτων) για διευκόλυνση στην αναζήτηση στο φύλλο ΜΕΛΗ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑΡΧΗ.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
αρχικα σε ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση. δυστυχως δεν μου παιζει. για να σου ειναι πιο ξεκαθαρο δες αυτο που επισυναψα. |
|
| ||||
| ||||
|
Για δες αν είναι εντάξει τώρα.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
ναι επαιξε σ ευχαριστω παρα πολυ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γράφημα] Τιμές γραφήματος απο Πλαίσιο ομάδας. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-03-17 19:26 |
| [Συναρτήσεις] ταιριασμα ομαδας στηλων με τη στηλη στοχο | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 27-12-15 10:18 |
| [Συναρτήσεις] ταιριασμα ομαδας στηλων με βαση δυο στηλες σαν στοχο | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-09-15 22:57 |
| [Μορφοποίηση] δημιουργία μελών | anta48561 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-09-14 21:16 |
| [ Πρόσθετα ] Επιλογή από Πλαίσιο Ομάδας | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-01-12 19:47 |
Η ώρα είναι 05:28.

Υβριδικός τρόπος