Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
παιδια καλησπερα, πιστευω οτι μονο εσεις μπορειτε να δωσετε λυση στο προβλημα που εχω.. Προσπαθω να ανοιξω με excel 2003 ενα αρχειο οπου οταν πατας browse σε οδηγει στα αρχεια του υπολογιστη & στην συνεχεια επιλεγεις το αρχειο που θελεις ( ειναι επαγγελματικο αρχειο ) Το προβλημα ειναι οτι ενω το αρχειο παιζει κανονικα σε windows 7 και office 2003 , ομως απο το καιρο που εβαλα τα windows 8 δεν μπορει να κανει την λειτουργεια browse .Μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα : compile errorin hidden modulo : Modulo 1 οπου κ να εχω ψαξει δεν μπορω να κανω κατι. Το αρχειο δουλευει κανονικα κ δεν εχει προβλημα . Το εχω δοκιμασει και σε αλλο υπολογιστει με windows 8 και δεν παιζει . Επισυναπτω το προτυτιπο αρχειο με ονομα :FitmatedataAnalysisTemplateVer1_6 καθως κ 2 photo με το προβλημα οπως μου το εμφανιζει .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ![]() |
|
![]()
Καλησπέρα Τα Win8 Δεν είναι συμβατά με 2003 Office 2003 applications are not compatible with Windows 8 Άλλαξε Λειτουργικό ή Office Κατά την γνώμη μου ο καλύτερος συνδυασμός είναι Win 7 X 64b και Office 2010 X 32b Καλή συνέχεια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 19-01-13 στις 13:18. |
|
![]()
Το πιο κάτω κείμενο είναι από την βοήθεια της Microsoft Αν θέλετε μεταφράστε το στην Google Εξηγεί γιατί υπάρχει το συγκεκριμένο σφάλμα Compile error in hidden module: <module name> A protected module contains a compilation error. Because the error is in a protected module it cannot be displayed. This error commonly occurs when code is incompatible with the version or architecture of this application (for example, code in a document targets 32-bit Microsoft Office applications but it is attempting to run on 64-bit Office). This error has the following cause and solution: Cause of the error: The error is raised when a compilation error exists in the VBA code inside a protected (hidden) module. The specific compilation error is not exposed because the module is protected. Possible solutions: If you have access to the VBA code in the document or project, unprotect the module, and then run the code again to view the specific error. If you do not have access to the VBA code in the document, then contact the document author to have the code in the hidden module updated. © 2010 Microsoft Corporation. All rights reserved. |
| |||
| |||
![]()
ευχαριστω πολυ για την απαντηση Το εχω δοκιμασει σε αλλο υπολογιστη με windows 8 κ office 2010 k παλι δεν επαιζε. με windows 8 ποια ofiice ειναι καλυτερα ? αυτο πιστευεις ειναι ? |
| |||
| |||
![]()
στην επιλογη επιλογες excel εκανα την καταρχηση VBA οπως λεει ο φιλος spirosgr αλλα τιποτα!
|
|
![]()
Αγαπητέ Νικόλα Κατ' αρχήν σίγουρα δεν θα παίξει σε Win8 με 2003 Δεν είναι θέμα μόνο συμβατότητας Win - Office Ο κωδικός υπάρχει ; Πρέπει να δούμε μέσα στον κώδικα το λάθος ή το σημείο που δεν λειτουργεί καλά Μπορεί ακόμα ο κώδικας να είναι συμβατός μόνο με 32b Office και εσύ να έχεις 64b (υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις) οπότε πάλι δεν θα παίζει |
| |||
| |||
![]()
αν ισχυει αυτο με τον κωδικα, τοτε εγω τι πρεπει να κανω ? μπορω με καποιο τροπο να μου δουλεψει στο pc με αυτα που εχω.. |
|
![]()
Νικόλα νομίζω δεν κατάφερα να γίνω σαφής μέχρι τώρα Λοιπόν το αρχείο φτιάχτηκε το 2006 από κάποιον συντάκτη Τότε δεν υπήρχε Win7 Win8 και Excel2010 Ο συντάκτης είναι σαφέστατος γράφοντας : Tested on XP, Vista and Excel 2003, 2007 Το αρχείο είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που να δουλεύει σε αυτά τα συστήματα Άρα ή το δουλεύεις με αυτά ή το ξεχνάς (αφού δεν υπάρχει κωδικός Pass) Νομίζω ότι το θέμα έχει καλυφθεί πλήρως |
| |||
| |||
![]()
οκ, ευχαριστω πολυ .
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] excel 2003 σε 2007 επικολληση σχολιων | manolis kokotsakis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-01-16 11:10 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους σε Excel 2003 | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-12-14 21:58 |
[ Πρόσθετα ] Συμβατά χρώματα για εκδόσεις Excel 2000 - 2003 | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 22-05-12 11:35 |
[Συναρτήσεις] Πρόβλημα με COUNTIF στο Excel 2003 | Kostis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-08-10 10:20 |
Η ώρα είναι 20:15.