| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Καλημέρα Φίλε Χρήστο αν είχαμε πάει για ψώνια σε κάποιο μαγαζί με εποχιακά είδη άλλα πράγματα θα βλέπαμε το καλοκαίρι και άλλα τον χειμώνα στα ράφια Η ουσία είναι ότι πήγαμε στο ίδιο μαγαζί και κάναμε την ίδια δουλειά (αγοράσαμε) Η φωτογραφία είναι από το δικό μου πρόγραμμα excel Η διαφορετική εμφάνιση οφείλετε στην διαφορετική προβολή που μπορεί να έχει κάποιος πχ εγώ έχω ενεργοποιημένο το παράθυρο ιδιοτήτων. Αν κάποιος άλλος δεν το έχει (ενεργοποιημένο) η εμφάνιση αλλάζει Ακόμα η εμφάνιση αλλάζει αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει διάφορα Add-ins Στην δική μου περίπτωση είναι ενεργοποιημένα τα Numbers2text και είναι εμφανές το Personal βιβλίο μακροεντολών .Κάποιος άλλος μπορεί να έχει ενεργοποιημένα άλλα, περισσότερα ή καθόλου Για όλα αυτά υπάρχει η διαφορετικότητα στην εμφάνιση κατά τα άλλα όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο και σωστό σημείο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Χρονικό διάστημα στην επικεφαλίδα της έκθεσης | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 10-05-10 13:50 |
Η ώρα είναι 11:32.

Θεματικός Τρόπος