| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορούμε μέσα από την επιλογή μας από μια λίστα να βλέπουμε διαφορετικά φύλλα εργασίας? Και για γίνω πιο σαφείς, θέλω σε ένα αρχείο να έχω κάποια φύλλα κρυμμένα για τον χρήστη, σε ένα από αυτά που θα του αφήνω ανοιχτα θέλω να επιλέγει μέσα από μια λίστα και η κάθε τιμή της να αντιστοιχεί σε άλλο φύλλο, έτσι όταν θα εισάγει την επιθυμητή επιλογή να ανοίγει το αντίστοιχο φύλλο. Αν χρειαστεί θα ανεβάσω αρχείο Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων… |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-10-14 19:18 |
| [VBA] Μεταφορά στοιχείων ListBox στο Φύλλο Εργασίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-11-13 11:23 |
| Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
| [Γενικά] Μετάβαση σε φύλλο εργασίας από λίστα επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-03-13 13:55 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 07:24 |
Η ώρα είναι 09:51.

Θεματικός Τρόπος