| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.Θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας σε ένα δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζω όσο αναφορά την διάσπαση κειμένου με τύπους και τοποθέτηση αυτών σε ανάλογα κελιά.Ανεβάζω ένα βιβλίο (Help) και μέσα γράφω τι ζητάω.Αν μπορεί κάποιος να το φτιάξει γιατί έχω 2 μήνες πού δεν έχω καταφέρει κάτι.Δεν μου κατεβαίνει καμιά άλλη ιδέα (τύπων).Έχω χρησιμοποίηση την search,find,len,if, και άλλες αλλά δεν τα κατάφερα.Περιμένω με αγωνία για το αν υπάρχει λύση σε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα.Ευχακαριστώ εκ των προτέρων.Ήθελα να πω πως τελικά βρήκα λύση και το αναφέρω γιατί δεν μπορώ να διαγράψω το ερώτημα μου.Χρησιμοποίησα συνδιασμό τύπων.(Subtitue,find,mid,left,right).Την subtitute δεν την ήξερα και την βρήκα στο φόρουμ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
|
|
|
|
Μπράβο Δημήτρη, πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι βρήκες λύση. Καλό θα ήταν για την κάλυψη του θέματος να την ανεβάσεις την λύση που βρήκες ώστε να την δουν και όσοι διάβασαν ή θα διαβάσουν το αρχικό σου ερώτημα/θέμα. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Έχεις δίκιο σε αυτό και ζητώ συγνώμη που δεν το σκέφτηκα.Το ανεβάζω τώρα.Χρησιμοποίησα την Subtitute για να αφαιρέσω τα περριτά γράμματα και κατόπιν με τις εντολές find ;mid τα έσπασα.Ξέρω πως δεν είναι η ιδανική αλλά εστω και έτσι δουλεύει.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Σύνολο κελιών που περιέχουν τύπους | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-02-16 17:23 |
| Πρόβλημά με τους Ελληνικούς χαρακτήρες | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-07-13 18:11 |
| [Συναρτήσεις] TOP 5 Σύνολα με τα ID τους.. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-13 21:03 |
| [Μορφοποίηση] Σχόλια κελιών και πρόσθετες λειτουργίες τους | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-04-11 11:10 |
Η ώρα είναι 12:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο