Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-10-12, 18:44
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Θανάση με συγχωρείς.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ αγενής και ειλικρινά εκτιμώ την προσπάθειά σου να βοηθήσεις.

Είμαι όμως τόσο ζαλισμένος και τόσο πρεσαρισμένος που είναι προφανέστατο πια ότι δεν μπορώ να σου εξηγήσω σωστά το ζητούμενο.

Συγνώμη.

ΥΓ. Θα μπορούσα να διαγράψω το προηγούμενο μήνυμα και να βάλω αυτό στη θέση του, αλλά θεωρώ πως πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας.
Η προηγούμενη απάντησή μου δεν είναι σωστή και φυσικά δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να βοηθήσει.
Ειλικρινά λυπάμαι για αυτό.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων Quenya Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 03-09-15 14:32
[Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει geronik Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 01-12-14 20:36
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 31-12-12 13:06
Εμφάνιση 2 στηλών σε μία Tasos Λίστες - εγγραφές 0 23-10-11 11:10
Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών mistirios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 42 07-09-10 11:58

Η ώρα είναι 19:13.