Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 18-10-12, 17:09
Lefteris
Guest

Προεπιλογή Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή

Καλησπέρα.

όπως περιγράφει και ο τίτλος,θέλω την εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή τους.
Ορίζω εγώ για ποιους αριθμούς θέλω να εμφανίζονται οι στήλες τους.

Στο ίδιο ή ακόμα καλύτερα σε διαφορετικό φύλλο.

Μία ΙNDEX&MATCH δεν κάνει δουλειά επειδή δεν εμφανίζει τα δεδομένα στηλών που τυχόν έχουν ίδιους αριθμούς στο τέλος τους.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx 0A1_1Εμφάνιση στηλών...xlsx (11,2 KB, 35 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων Quenya Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 03-09-15 14:32
[Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει geronik Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 01-12-14 20:36
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 31-12-12 13:06
Εμφάνιση 2 στηλών σε μία Tasos Λίστες - εγγραφές 0 23-10-11 11:10
Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών mistirios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 42 07-09-10 11:58

Η ώρα είναι 17:48.