| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. όπως περιγράφει και ο τίτλος,θέλω την εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή τους. Ορίζω εγώ για ποιους αριθμούς θέλω να εμφανίζονται οι στήλες τους. Στο ίδιο ή ακόμα καλύτερα σε διαφορετικό φύλλο. Μία ΙNDEX&MATCH δεν κάνει δουλειά επειδή δεν εμφανίζει τα δεδομένα στηλών που τυχόν έχουν ίδιους αριθμούς στο τέλος τους. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
| [Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει | geronik | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 01-12-14 20:36 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-12 13:06 |
| Εμφάνιση 2 στηλών σε μία | Tasos | Λίστες - εγγραφές | 0 | 23-10-11 11:10 |
| Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 42 | 07-09-10 11:58 |
Η ώρα είναι 17:48.

Θεματικός Τρόπος