Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα σε ολους , πρωτο ποστ , πρωτη ερωτηση. Ευχαριστω εκ των προτερων. Εχω φτιαξει σε ενα excel ενα κοστολογιο ενος προιοντος.Δινω το μεγεθος ( Μηκος-Πλατος) και μου επιστρεφει το κοστος. Επειτα σε ενα αλλο φυλλο εβαλα ενα "πινακα" ο οποιος στα οριζοντια εχει το μηκος και στα καθετα το πλατος. Προσπαθω μεσα απο την VBA οποτε δινω το μεγεθος(Μηκος - ΠΛατος ) να μου εμφανιζεται η τιμη αλλα να πηγαινει και στον πινακα μου , στην συγκεκριμενη θεση. Μεσα απο 2 combobox ενα για το μηκος και ενα για το πλατος καταφερα να παιρνω την τιμη που θελω αλλα δεν μπορω να την τοποθετησω αυτοματα στον πινακα μου. Θα ηθελα να μαθω αν γινεται σε ενα φυλλο του excel να κανω επιλογη καποιου συγκεκριμενου κελιου με 2 combobox γιατι για να το πετυχω εχω κανει ενα εκτρωμα If axonas = 250 And provoli = 250 Then Worksheets("Τιμες").Range("b5") = τιμη και το εχω γραψει αυτο για την καθε τιμη ,448 φορες..... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού με βάση το περιεχόμενο ενός άλλου. | dimharos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-05-16 06:06 |
[VBA] Αλλαγή της τιμής ενός κελιού βάσει του χρώματος | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-09-15 18:19 |
[Excel07] ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΕΛΙΟΥ | filanthi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-11-13 03:35 |
[Excel07] Αντιγραφή ενός μεταβαλομενου κελιού σε σχέση με την ημερομηνία. | ΘωμάςΜπόκιας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-08-13 13:40 |
[Γενικά] Απαλοιφή κενών,απο την αριστερή πλευρά ενός κελιού | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-04-12 11:50 |
Η ώρα είναι 23:08.