Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Εμφάνιση κρυφού φύλλου βάση συγκεκριμένης τιμής

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 23-09-12, 23:15
Όνομα: ΤΖΙΜΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πύργος Ηλείας
Προεπιλογή Εμφάνιση κρυφού φύλλου βάση συγκεκριμένης τιμής

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της κοινότητας.Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στο εξής.
Έχω δημιουργήσει μια εφαρμογή για διαχείριση καρτελών μαθητολογίου.Δηλαδή ένα βιβλίο το οποίο αποτελείται από καρτέλες μαθητών.Κάθε ένα φύλλο αντιστοιχεί και σε ένα μαθητή με το ονοματεπώνυμο του.
Θέλω όμως στην εφαρμογή αυτή να προσθέσω και το εξής σύνθετο , μιας και οι μαθητές με κωδικό που θα τους δωθεί θα μπορούν να κατεβάζουν την εν λόγω εφαρμογή από την ιστοσελίδα του σχολείου.
Ειδικότερα στο πρώτο φύλλο που έχω δημιουργήσει , σε ένα κελί να πληκτρολογούν τον αριθμό μητρώο τους( αλφαριθμητικός χαρακτήρας) και εν συνεχεία να τους εμφανίζεται η καρτέλα τους, η οποία θα είναι κλειδωμένη.Αυτό απαιτεί:
1. Όλα τα φύλλα θα είναι σε απόκρυψη και θα εμφανίζεται το συγκεκριμένο φύλλο ανάλογα με την πληκτρολόγηση του αριθμού μητρώου.Καλό θα είναι κατά την πληκρολόγηση να γίνεται και ένας έλεγχος ορθότητας για το αν υπάρχει ο αριθμός μητρώου στον πίνακα ή όχι
2.Απαιτεί και ένα φύλλο εργασίας το οποίο και αυτό έχω φτιάξει, όπου και αυτό είναι μη ορατό και περιέχει τα ονοματεπώνυμα και δίπλα τους αριθμούς μητρώου.
Δηλαδή, το βασικό ερώτημα είναι πως μπορεί να γίνεται εμφάνιση ενός φύλλου που έχει αποκρυφθεί, δοθέντος μιας συγκεκριμένης τιμής που θα παίρνει από ένα κελί του πρώτου φύλλου.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.Αν απαιτείται να ανεβάσω και ένα πρδ να το κάνω.
Με εκτίμηση Τζίμης
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] Εκτύπωση συγκεκριμένης εγγραφής Giannis70 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 02-02-14 20:38
Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας alfamesitiki Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 26-01-12 17:53
[Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής greg13 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 02-11-11 09:42
[ Φόρμες ] Μη εμφάνιση της ίδιας τιμής σε στήλη apostolos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 08-02-11 20:14

Η ώρα είναι 10:26.