| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας Ασχετος απο βασεις δεδομενων, μα πρεπει να φτιαξω ενα αρχειο για τη δουλεια. Σε μια απλη βαση δεδομενων, εχω μια φορμα που εισαγω εγγραφες με διαφορα στοιχεια. Η φορμα τροφοδοτει μια εκθεση. Πώς μπορω να εκτυπωσω από τη φορμα την εγγραφη που ειμαι, μονο αυτη κι οχι ολε ςμεσα απ ο την εκθεση; ευχαριστω πολυ υγ. ελπιζω να μην παρεβην καποιο κανονα του φορουμ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Στο κουμπί που χρησιμοποιείς για να ανοίξεις την έκθεση και στο συμβάν: Με το κλικ, πέρασε τον κώδικα: >>Περίπτωση 1: Αν το κοινό πεδίο είναι αριθμητικό, τότε: On Error Resume Next DoCmd.OpenReport "Έκθεση", acViewPreview, , "[ΚοινόΠεδίο]=" & Me.ΚοινόΠεδίο >>Περίπτωση 2: Αν το κοινό πεδίο είναι κείμενο, τότε: On Error Resume Next DoCmd.OpenReport "Έκθεση", acViewPreview, , "[ΚοινόΠεδίο]='" & Me.ΚοινόΠεδίο & "'" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 02-02-14 στις 20:01. |
|
| |||
| |||
|
Εκανα κουμπι και περασα DoCmd.OpenReport "ΑΡΧΙΚΗ", acViewPreview, , "[ΕΠΩΝΥΜΟ]='" & Me.ΕΠΩΝΥΜΟ & "'" και μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το αντικειμενο DoCmd τι κανω λαθος; ευχαριστω Χρηστο |
|
| |||
| |||
|
Κοινό πεδίο να βάλεις το πρωτεύον σου κλειδί, που είναι και μοναδικό. (και...On Error Resume Next) |
|
| |||
| |||
|
Δε δουλευει Χρηστο, ειπαμε πολυ λιγη ιδεα, εως καθολου, μα μου ζητηθηκε να το κανω κι ειπα ας προσπαθησω στελνω τη βαση,αν μπορει κανεις...χιλια ευχαριστω(και δικαιολογιστε οτι δειτε ε;) |
|
| |||
| |||
|
Δούλεψε πάνω στην δική μου και ΟΧΙ στην δική σου... Καλή συνέχεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστω πολυ Χρηστο, ναι, θα δουλεψω σ αυτην. Να σαι καλα :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτύπωση μιας εγγραφής από φόρμα με mail merge | dratsaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 29-10-13 17:41 |
| [ Εκθέσεις ] Εισαγωγή εικόνας και εκτύπωση κάθε εγγραφής ξεχωριστά | elepap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-07-12 20:16 |
| [ Φόρμες ] Εκτύπωση τρέχουσας εγγραφής (στη φόρμα) | JSARAK2001 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-06-12 10:53 |
| [ Εκθέσεις ] Εκτύπωση μεμονωμένης (συγκεκριμένης εγγραφής) | kanoni | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 09-03-12 23:36 |
| Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας | alfamesitiki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-01-12 17:53 |
Η ώρα είναι 07:54.

Υβριδικός τρόπος