Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Σύγκριση Τιμών

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 16-09-12, 12:25
Όνομα: ΤΖΙΜΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πύργος Ηλείας
Προεπιλογή Σύγκριση Τιμών

Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους.Δεν ξέρω αν είναι και ο καλύτερος τίτλος του θέματος αλλά προσπαθώ να υλοποιήσω την παρακάτω εφαρμογή.
Στο συνημμένο αρχείο έχω τα εξής:
Στο φύλλο ΠΙΝΑΚΑΣ έχω μια βάση στοιχείων με πεδία:ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ κτλ το οποίο δεν θα είναι ορατό όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή.
Στο φύλλο 1 θέλω να γίνονται τα εξής:
1.Στο κελί C5 όταν πληκτρολογεί κάποιος υποψήφιος το ΑΦΜ του να εμφανίζεται ο πίνακας όπως φαίνεται στη περιοχή Α7 έως Η9
2. Εφόσον στο πεδίο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ υπάρχει η τιμή "ΕΠΙΛΕΓΗΚΑΤΕ" να εμφανίζεται το κέιμενο των κελιών Α12 & C12
Θα πρέπει να πώ ότι το έκανα στην αρχή με χρήση της συνάρτησης VLoukup, αλλά κόλησα πως μπορεί να μην φαίνεται σε πρώτο πλάνο η περιοχή Α7 έως Η9 πριν την πληκτρολόγηση του ΑΦΜ
Με εκτίμηση
Τζίμης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls prd.xls (18,0 KB, 26 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Συσχέτιση κωδικών ειδών και σύγκριση τιμών nikosjc Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-05-16 09:30
[Συναρτήσεις] Τύπος για σύγκριση τιμών geronik Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-11-14 20:05
[VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-02-13 12:49
[Συναρτήσεις] Σύγκριση τιμών και επιστροφή αποτελέσματος Free_Ghost Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 02-03-12 11:04
[VBA] Σύγκριση τιμών μεταξύ δύο φύλλων jose Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 24-11-11 05:19

Η ώρα είναι 10:53.