| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Σπύρο νάσε καλά για την απάντησή σου, η οποία με την επικύρωση δουλεύει μια χαρά. Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω κάτι επιπλέον, εφόσον δεν κάνω κατάχρηση της καλοσύνης σας (το αναφερω και στο αρχικό μήνυμα). Έχω γράψει μια απλή συνάρτηση VBA με την οποία παίρνουν τα κελλιά Α1,Β1,C1 τις τιμές. Δεν γνωρίζω πως να την συμπληρώσω ώστε να δίνει στο κελλί D1 την ημερομηνία. Σας παραθέτω την συνάρτηση: Sub GetDay() Worksheets("Φύλλο1").Select Range("A1").Value = UserForm1.ListBox1.Value Range("B1").Value = UserForm1.ListBox2.Value Range("C1").Value = UserForm1.ListBox3.Value 'Range("D1").Value=Date(A1;B1;C1) End Sub Παρά τις προσπάθειές μου (με διάφορες παραλλαγές) δεν μπόρεσα να δώσω την τιμή στο D1. Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ Θανάσης |
|
|
| Συνονόματε, βάλε Range("d1").Value = DateSerial(Range("c1"), Range("b1").Value, Range("a1").Value) αντί 'Range("D1").Value=Date(A1;B1;C1) Καλή συνέχεια Θανάσης. ΥΓ Εγώ δεν κατάλαβα σε τι χρειάζονται οι βοηθητικές στήλες κλπ όταν η δουλειά γίνεται με την DATE απλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία φακέλου με επιλογή της διαδρομής στο δίσκο"C" από τον χρήστη. | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 26-05-16 18:27 |
| [Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 11:43 |
| Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 20:58 |
| [ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 15:33 |
| [ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 16:24 |
Η ώρα είναι 12:57.

Υβριδικός τρόπος