| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους μπάινω στο θέμα κατευθείαν, Α. Έχω ένα αρχείο excel - Στο 1ο φύλλο εργασίας (IMPORTS) έχω εναν πίνακα με τιμολόγια εισαγωγών και το κόστος τους - Στο 2ο φύλλο εργασίας SALES01 υπάρχει πινακας με μια κατηγορία τιμολογίων πωλήσεων SALES01 το κάθε τιμολόγιο πώλησης αντιστοιχίζεται με ένα τιμολόγιο εισαγωγής - Στο 3ο φύλλο εργασίας SALES02 υπάρχει πινακας με άλλη μια κατηγορία τιμολογίων πωλήσεων SALES02 το κάθε τιμολόγιο πώλησης αντιστοιχίζεται με ένα τιμολόγιο εισαγωγής του πρώτου φύλλου εργασίας. Στα φύλλα εργασίας SALES01 και SALES02 υπάρχει στήλη με το νουμερο τιμολογίου εισαγωγής. Ο στόχος μου είναι ο εξής : Θέλω να δημιουργήσω στο πρώτο φύλλο IMPORTS μία στήλη δίπλα στην στήλη με τον αριθμό τιμολογίου εισαγωγής όπου να μου λέει αν για το συγκεκριμένο τιμολογιο εισαγωγής υπάρχει αντίστοιχο τιμολόγιο πώλησης σκανάρωντας και τα δύο φύλλα SALES01, SALES02. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πολλά φύλλα εργασίας | asterisk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-06-14 01:51 |
| [Γενικά] Σύνθετο φίλτρο σε πολλά φύλλα εργασίας | giorgos-barca | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-02-13 09:07 |
| [Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 15:41 |
| [Γενικά] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα εργασίας | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 05-09-11 22:46 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα με τύπο | Aris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 05-09-11 18:43 |
Η ώρα είναι 07:42.

Θεματικός Τρόπος