| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Δίπλα στον πίνακα του προγράμματος των καθηγητών πρόσθεσε μία στήλη βοηθητική Στο J2 βάλε τον τύπο =LEN(D2&E2&F2&G2&H2&I2) και σύρε κάτω Κάνε φιλτράρισμα στην στήλη ξετικάροντας το 0 (να μείνουν μόνο οι άλλοι αριθμοί) και εκτύπωσε την καθαρή περιοχή |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση
|
|
| |||
| |||
|
NEA ΕΡΓΑΣΙΑ Τώρα θέλω με τη χρήση συνάρτησης όταν στο κελί γράφω το όνομα της τάξης σαν αποτέλεσμα να παίρνω τον αριθμό των μαθητών της τάξης Πως μπορώ να το κάνω με την συνάρτηση if ή κάποια άλλη; Δείτε το αρχείο με το παράδειγμα |
|
|
|
καλησπέρα Στα παραδείγματα θα βρεις 4 από τους πιο απλούς τρόπους για να κάνεις κάτι τέτοιο Οι τρόποι αυτοί (με τα υπέρ και τα κατά του ο καθ' ένας) αποτελούν σαν να λέμε κάποια γράμματα από το αλφαβητάριο της Excel Θα τους βρίσκεις μπροστά σου μόνιμα γι αυτό καλό είναι σε τέτοια θέματα να ανατρέχει κανείς και στην βοήθεια της Excel και στο internet στην Microsoft για να τους εμπεδώσει... |
|
| |||
| |||
|
Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση. O τρόποs με την "if" δεν βοηθά σε αυτό που θέλω. Με την παρακάτω συνάρτηση έχω το αποτέλεσμα που θέλω αλλά πρέπει να γράψω πολλή δεδομένα όταν πρόκειται για πολλά τμήματα Θα δοκιμάσω τους τρόπου σου.... =IF(G7="ΑΤΑΞΗ";E7;IF(G7="ΒΤΑΞΗ";E8;IF(G7 ="ΓΤΑΞΗ";E9;""))) Σ΄ ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σπύρο υπάρχει η δυνατότητα όταν το κελί D19 δεν έχει καμιά τιμή τότε στα αποτελέσματα των στηλών με τις συναρτήσεις (Ε19 .....Ι19) να μην παίρνω τη τιμή "#Δ/Υ";
|
|
|
|
καλημέρα ξεκινάς με =IFERROR(όποια συνάρτηση χωρίς άλλο ίσον;"") |
|
| |||
| |||
|
Σ΄ευχαριστώ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εξαγωγή δεδομένων | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-16 12:28 |
| [Excel07] Εξαγωγή δεδομένων από πίνακα | panageo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-15 13:12 |
| Εξαγωγή δεδομένων σε πίνακα στην word | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 33 | 20-10-14 14:17 |
| [ Πίνακες ] Εξαγωγή πίνακα σε excel | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-11-11 18:01 |
Η ώρα είναι 20:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο