| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Θανάση, συγχώρεσέ με, αλλά δεν καταλαβαίνω.. Το F17, στο παράδειγμά μου, δεν έχει 1... ![]() Με 1 στο F17 & F22, το αποτέλεσμα μου δείχνει σωστό.. Που κάνω λάθος;; Παντελή. Παράθεση:
Για χωρίς φίλτρο, είχαμε δει σε προηγούμενο θέμα μας... Περιμένω περαιτέρω διευκρινήσεις... Παράθεση:
|
|
| |
| Παράθεση:
έγραψα F17 αντί F16 αναφέρομαι στο αρχείο 0LT.xls Τέλος πάντων στο συνημμένο ακόμα μια προσέγγιση 1) Χωρίς VBA 2) Με Check box για ενεργοποίηση φίλτρου Αγγλικών σε διαφορετικό φύλλο 3) Τα αποτελέσματα στο ίδιο φύλλο με τα δεδομένα. ( Tasos layout ) και όλα αυτά με 4-5 συναρτήσεις και 3 βοηθητικές στήλες. Προϋπόθεση ότι μιλάμε για Ηλικία (Αριθμητικό πεδίο). Για μη αριθμητικό σας παραπέμπω στις προηγούμενες λύσεις που έχω προτείνει για το θέμα. Θανάσης ![]() ΥΓ. Παντελή νομίζω τα είδαμε όλα δεν μένει παρά να μας πεις τι τελικά έκανες. και σε τι σου χρειάζεται αν δεν είναι απόρρητο. |
|
| |||
| |||
|
Θανάση, εννοείς πως δεν εμφανίζει αριθμό όταν είναι 1 και βγάζει μήνυμα λάθους. ..Ναι το ξέρω. Παράλειψή μου που δεν το ανέφερα.. Το #Ν/Α, το κρύβουμε(IFERROR), αλλά το γεγονός, ότι δεν εμφανίζει το 1, σαν μέτρηση, ίσως είναι πρόβλημα. Ο Παντελής, ξέρει.... Ωραία δουλειά, με πιο απλές συναρτήσεις, έκανες. Όλες οι λύσεις που παραθέσαμε, επιδέχονται βελτιώσεις. Για αυτό, συμφωνώ μαζί σου, όταν λες. Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-03-16 13:53 |
| [Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-09-12 16:30 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση MODE | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-05-12 18:03 |
| [ Ερωτήματα ] Φίλτρο ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΟΛΑ | devcon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-03-11 16:19 |
| Φίλτρο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 16-01-11 17:06 |
Η ώρα είναι 14:16.

Υβριδικός τρόπος