| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Να με συγχωρέσετε και οι 2 δάσκαλοι, αν έχω κάνει καμιά ....."πατάτα"΄αλλά με το ζαλισμένο μου μυαλό, μπορεί και να μην μπόρεσα να την εντοπίσω. Για να μην "κρυώσει¨το θέμα, στέλνω μία άποψη που είναι γιά τους 3 πρώτους ... Το διαφορετικό που προσπάθησα, είναι να βγει το αποτέλεσμα, χωρίς VBA και χωρίς βοηθητικές στήλες, στην ίδια σελίδα! Δεν κατάφερα το χωρίς βοηθητικές(έχει μία), αλλά ίσως και με καθαρό μυαλό να το καταφέρουμε. Με προβληματίζει το γεγονός ότι το έβαλα στο ίδιο φύλλο με του Τάσου για να συγκρίνω τα αποτελέσματα, αλλά δεν μου "βγαίνουν" σωστά, τα αποτελέσματα του Τάσου!! Φίλε, συγνώμη, αν κατά λάθος φυσικά, "πείραξα" κάτι στον κώδικα... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-03-16 13:53 |
| [Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-09-12 16:30 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση MODE | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-05-12 18:03 |
| [ Ερωτήματα ] Φίλτρο ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΟΛΑ | devcon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-03-11 16:19 |
| Φίλτρο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 16-01-11 17:06 |
Η ώρα είναι 17:03.

Θεματικός Τρόπος