| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Εγώ παιδιά αυτά εννοούσα στο προηγούμενο μήνυμά μου. Όλοι αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να φτιάξουν πολλές φορές ένα ολόκληρο αρχείο από την αρχή, προκειμένου να βοηθήσουν. Ε αυτό τουλάχιστον από εμένα αναγνωρίζεται πολύ! Αυτό εξηγούσα. Όλες οι απαντήσεις είναι καλως-ερχόμενες είτε εξυπηρετούν απόλυτα είτε εν μέρει. Αλίμονο ρε παιδιά!! Να μην αναγνωρίσουμε - όλοι κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι - την προσπάθεια που κάνει ο άλλος για να σε βοηθήσει. Αλίμονο. Αυτό έχω να πω εγώ. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Ιωάννη, όπως ξέρουμε όλοι, "Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν πρέπει ΜΟΝΟΝ, να είναι τίμια αλλά να το δείχνει κιόλας" Σε ευχαριστώ πολύ(όπως όλοι μας φαντάζομαι) για τις εξηγήσεις σου και για την αναγνώριση του κόπου μας, αλλά για να λέμε τα πράγματα με το Όνομά τους, ακόμα και εσύ, σε προηγούμενο θέμα σου, έκανες αυτό που περιέγραψα σε προηγούμενο post μου. http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ros-polla.html Όλοι μας(πρώτος εγώ), έχουμε τις κακές στιγμές μας. |
|
| |||
| |||
|
Λοιπόν παιδιά ακούστε ! για την άσκηση. Θα ανεβάσω το πραγματικό αρχείο που δουλεύουμε. Οι τύποι μάλλον πέρασαν λάθος από μένα φυσικά, έχω μπερδευτεί τώρα και δεν μπορώ να τους διορθώσω. Ο συνάδελφος που το δουλεύει έχει "2003" και είναι πολύ άσχετος! Επαναλαμβάνω ποιός είναι ο σκοπός. Με το που περνάμε ένα τιμολόγιο , το ποσό και στον Κ.Α. που ανήκει (π.χ. 20.6671) να βγαίνει αμέσως: η ΕΑΔ και το Υπόλοιπο της ΕΑΔ Αυτό θέλω. Δεν μπορώ να το φτιάξω!! 1965 ---> ο κωδικός για άνοιγμα.. . |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Καλή Χρονιά | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-01-15 09:56 |
| [Excel07] άσκηση excel | stevieray | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-10-14 18:30 |
| Βοήθεια με άσκηση σε Βάση δεδομένων | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-11-11 08:13 |
Η ώρα είναι 10:56.

Υβριδικός τρόπος