| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Εγώ παιδιά αυτά εννοούσα στο προηγούμενο μήνυμά μου. Όλοι αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να φτιάξουν πολλές φορές ένα ολόκληρο αρχείο από την αρχή, προκειμένου να βοηθήσουν. Ε αυτό τουλάχιστον από εμένα αναγνωρίζεται πολύ! Αυτό εξηγούσα. Όλες οι απαντήσεις είναι καλως-ερχόμενες είτε εξυπηρετούν απόλυτα είτε εν μέρει. Αλίμονο ρε παιδιά!! Να μην αναγνωρίσουμε - όλοι κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι - την προσπάθεια που κάνει ο άλλος για να σε βοηθήσει. Αλίμονο. Αυτό έχω να πω εγώ. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Ιωάννη, όπως ξέρουμε όλοι, "Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν πρέπει ΜΟΝΟΝ, να είναι τίμια αλλά να το δείχνει κιόλας" Σε ευχαριστώ πολύ(όπως όλοι μας φαντάζομαι) για τις εξηγήσεις σου και για την αναγνώριση του κόπου μας, αλλά για να λέμε τα πράγματα με το Όνομά τους, ακόμα και εσύ, σε προηγούμενο θέμα σου, έκανες αυτό που περιέγραψα σε προηγούμενο post μου. http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ros-polla.html Όλοι μας(πρώτος εγώ), έχουμε τις κακές στιγμές μας. |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη αν κατάλαβα εννοείς ότι δεν έδωσα σημασία στο αρχείο που ανέβασες - και έφτιαξες από το μηδέν βέβαια - και δεν απάντησα αν με εξυπηρετεί ή όχι. Ίσως να έχεις δίκιο. Θέλω όμως ειλικρινά να σου πω - ειλικρινέστατα - ότι το είδα αλλα δεν με εξυπηρετούσε και απλά ξέχασα να το δημοσιεύσω. Δεν λειτουργώ απαξιώνοντας κάποιον που προσπαθεί να βοηθήσει. Όχι, και ζητώ βέβαια συγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο. ! και όπως θα δεις, τελικά αποφάσισα να πειραματιστώ για το "ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΑ" στην Access, εκτιμώντας ότι είναι πολύ καλύτερα. Και πάλι συγνώμη Λευτέρη |
|
| |||
| |||
|
Λοιπόν παιδιά ακούστε ! για την άσκηση. Θα ανεβάσω το πραγματικό αρχείο που δουλεύουμε. Οι τύποι μάλλον πέρασαν λάθος από μένα φυσικά, έχω μπερδευτεί τώρα και δεν μπορώ να τους διορθώσω. Ο συνάδελφος που το δουλεύει έχει "2003" και είναι πολύ άσχετος! Επαναλαμβάνω ποιός είναι ο σκοπός. Με το που περνάμε ένα τιμολόγιο , το ποσό και στον Κ.Α. που ανήκει (π.χ. 20.6671) να βγαίνει αμέσως: η ΕΑΔ και το Υπόλοιπο της ΕΑΔ Αυτό θέλω. Δεν μπορώ να το φτιάξω!! 1965 ---> ο κωδικός για άνοιγμα.. . |
|
| |||
| |||
|
Ιωάννη, τέλος καλό, όλα καλά. Τελείωσε αυτό. Δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα. Να δούμε τι θα κάνουμε με το κανονικό σου αρχείο. Τα λέμε. |
|
| |||
| |||
|
οκ Λευτέρη !! Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα εκ μέρους μου. Ευχαριστώ για την βοήθεία σου. Για να δούμε θα κάνουμε τίποτα ? με το αρχείο. Ξέρεις είναι πολύ εξυπηρέτηση αυτό που λέμε να φτιάξουμε!! Ο συνάδελφός μου εδώ στη δουλειά έρχεται συνέχεια και με ρωτάει τι έγινε. Έχω χρησιμοποιήσει, είδες, τις συναρτήσεις σου αλλά κάπου τα έχω μπερδέψει. Δεν ξέρω τι φταίει. Προφανώς εγώ κάτι δεν βάζω σωστά. Και τέλος επειδή το παιδί που θα το χειρίζεται δεν ξέρει να τραβάει προς τα κάτω γι' αυτό θα δεις ότι προσπάθησα να του έχω τους τύπους μέχρι την 1000 γραμμή. Ευχαριστώ θερμά |
|
| |||
| |||
|
Για να μην ψάχνω παντού.... Που ακριβώς έχεις το πρόβλημα; Ή παντού;; |
|
|
|
Εγώ θα έλεγα ότι αντί της =IFERROR(τιμή;τιμή_εάν_σφάλμα) χρησιμοποιούμε την =IF(ISERROR(τιμή);τιμή_εάν_σφάλμα ;τιμή) για εκδόσεις πριν το Excel 2007 έτσι αποφεύγεις τα λάθη #Δ/Υ κλπ Τώρα για να είναι σωστά τα αποτελέσματα θα πρέπει να αλλάξεις την SUMPRODUCT στην στήλη J SUMPRODUCT(($F$2:$F$1000=F2)*($E$2:$E$1000)) σου λείπει η απόλυτη αναφορά. Θανάσης. (ο ρομαντικός) ![]() ΥΓ. Υπαρχει και η ενότητα "Εκτός θέματος" για τα φιλοσοφικά και για να μην μακράίνουν τα θέματα. |
|
| |||
| |||
|
Θανάση μου, μακάρι να ήταν αυτά τα θέματα μόνον.... Τα είχα έτοιμα όλα αυτά να τα στείλω στον φίλο μας, αλλά τελευταία στιγμή(πρίν λίγο) είδα πως το ΒΑΣΙΚΟ, πρόβλημα είναι η Προοδευτική αφαίρεση του υπολοίπου ΕΑΔ. Αυτό ξεκινάω να ψάχνω τώρα ![]() Ο ρομαντικός Νο 2!! |
|
| |||
| |||
|
Νομίζω είμαστε ΟΚ. Θα το καθαρογράψω και το στέλνω.. Κώδικας: =IF(ISERROR(INDEX(DATA!$C$1:$C$14; MATCH($G2;DATA!$B$1:$B$14;0))-SUMPRODUCT(($G$2:$G2=G2)*($E$2:$E2)));""; INDEX(DATA!$C$1:$C$14; MATCH($G2;DATA!$B$1:$B$14;0))-SUMPRODUCT(($G$2:G2=G2)*($E$2:$E2))) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 08-05-12 στις 15:38. Αιτία: Διόρθωση πλάτους |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Καλή Χρονιά | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-01-15 09:56 |
| [Excel07] άσκηση excel | stevieray | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-10-14 18:30 |
| Βοήθεια με άσκηση σε Βάση δεδομένων | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-11-11 08:13 |
Η ώρα είναι 10:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο