Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Πρόβλημα με μακροεντολή

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-04-12, 20:43
Όνομα: Μιχαλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ναύπλιο
Προεπιλογή Πρόβλημα με μακροεντολή

Καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα πίνακα στον οποίο στην στήλη J καταχωρώ την υπηκοότητα του ατόμου, στην στήλη D το επώνυμο του, E το όνομά του, F το όνομα του πατέρα του, G της μητέρας του και K την ημερομηνία γέννησής του. Με την βοήθεια της παρακάτω μακροεντολής μεταφέρω τα δεδομένα σε ένα άλλο φύλλο, σε συγκεκριμένα κελιά, που έχω δημιουργήσει μια αίτηση.
Πως μπορώ να αλλάξω την μακροεντολή έτσι ώστε να έχω σε ένα κελί συνεχόμενα τα στοιχεία του δηλαδή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ (επ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ον) Νικόλαος του Νικολάου και της Ελένης γεν. 1/1/1950.
Ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: txt makroentoli.txt (1,7 KB, 15 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Από μακροεντολή σε κώδικα xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-10-14 23:42
Πρόβλημα με μεγάλη μακροεντολή bdim20 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 08-10-14 10:32
[Excel07] Μακροεντολή anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 10-04-12 20:46
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή alex Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-10-11 03:00
Ερωτηση για μακροεντολή xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-06-10 19:31

Η ώρα είναι 21:28.