Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πίνακα στον οποίο στην στήλη J καταχωρώ την υπηκοότητα του ατόμου, στην στήλη D το επώνυμο του, E το όνομά του, F το όνομα του πατέρα του, G της μητέρας του και K την ημερομηνία γέννησής του. Με την βοήθεια της παρακάτω μακροεντολής μεταφέρω τα δεδομένα σε ένα άλλο φύλλο, σε συγκεκριμένα κελιά, που έχω δημιουργήσει μια αίτηση. Πως μπορώ να αλλάξω την μακροεντολή έτσι ώστε να έχω σε ένα κελί συνεχόμενα τα στοιχεία του δηλαδή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ (επ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ον) Νικόλαος του Νικολάου και της Ελένης γεν. 1/1/1950. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Από μακροεντολή σε κώδικα | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-10-14 23:42 |
Πρόβλημα με μεγάλη μακροεντολή | bdim20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-10-14 10:32 |
[Excel07] Μακροεντολή | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-04-12 20:46 |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Ερωτηση για μακροεντολή | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-06-10 19:31 |
Η ώρα είναι 21:28.