| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω τρία γεγονότα στη συγκεκριμένη περίπτωση 3 αγώνες ποδοσφαίρου που μπορούν να συμβούν σ αυτούς τους αγώνες δύο ενδεχόμενα να έρθουν ώς αποτέλεσμα ή over 2.5 γκόλ (>2) ή under 2.5 γκόλ (<3) Ξέρω ότι η συνάρτηση combin μας δίνει τον αριθμό των συνδυασμών. Αυτό που θέλω λοιπόν να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε οι να μας εμφανίζονται οι συνδυασμοί και δεύτερο αν υπάρχει τρόπος να του δώσουμε και όρους ( π.χ. εμφάνισε μου όλους τους συνδυασμούς που θα περιέχουν τουλάχιστον δύο over ώς ενδεχόμενα (όχι ώς απόδοση)). Στό συνημμένο αρχείο στο φύλλο 1 υπάρχει το ζητούμενο και στο φύλλο 2 η λύση )που γράφτηκε με το χέρι γιατί και ο αριθμός των γεγονότων και των επιλογών ήταν μικρός). |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Δημιουργία συνδυασμών | gr8styl | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 27-04-12 19:29 |
| Δημιουργία συνδυασμών πλήκτρων στην Access | Giorgos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-09 15:28 |
Η ώρα είναι 13:39.

Θεματικός Τρόπος