| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, μια ερώτηση : Θέλω να προσθέσω απο 30-31 αρχεια exel (οσες και οι ημερες του μήνα) το κελί Α2 σε ένα νέο συγκεντρωτικό αρχειο exel (μηνός) γίνεται? (αν μου πειτε γιαυτό θα κάνω μονος μου για τα υπόλοιπα κελιά των αρχείων Α3-G123) ευχαριστώ εκ των προτέρων πέτρος |
|
|
|
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα Αν υποθέσω ότι τα αρχεία είναι όλα σε ένα βιβλίο εργασίας Τότε: Πηγαίνεις στο συγκεντρωτικό αρχείο σου και επιλέγεις το κελί στο οποίο θα "έρθει" το άθροισμα Γράφεις =SUM( και στο 1ο από τα 31 αρχεία επιλέγεις Α2 και στην συνέχεια Με πατημένο το Shift Επιλέγεις το 31ο (τελευταίο) φύλλο σου και κλείνεις την παρένθεση Είσαι έτοιμος! |
|
| |||
| |||
|
sygnvmh alla oxi. kaue biblio se diaforetiko arxeio to ekana ayto alla den jerv an ekana svsta ;olew tis prosueseis (den uelv na kanv lauos) |
|
| |||
| |||
|
( Συγνωμη που εγραψα με αλλους χαρακτηρες ) τωρα διαβασα το μυνημα
|
|
|
|
Κατ αρχήν καλό και σωστό είναι να αποθηκευτούν όλα τα βιβλία σε ίδιο φάκελο μετά κάνε =SUM([Book2]Sheet1!$A$2;[Book3]Sheet1!$A$2);......;[Book31]Sheet1!$A$2) όπου [Book....] το όνομα του βιβλίου και Sheet1.....το όνομα του φύλλου |
|
| |||
| |||
|
Οκ ευχαριστώ πολύ αυτό είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος, Να σαι παντως καλά που απαντησες τόσο αμεσα ( να πω την αληθεια δεν το περιμενα) |
|
|
|
Να 'σαι καλά Πέτρο πολλές φορές το στήσιμο των δεδομένων μας απαλλάσσει από μπελάδες Στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω για ποιόν λόγω επέλεξες να έχεις 31 ξεχωριστά βιβλία για ημέρες μήνα και να μην είναι όλα μαζεμένα σε ένα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Προσθεση κελιων απο διαφορετικα sheets | jpcupra | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-02-16 14:54 |
| [Γενικά] Aυτόματη πρόσθεση κελιών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-11-14 12:27 |
| [Excel07] Πρόσθεση δεδομένων κελιών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 16-11-13 13:38 |
| [Γενικά] Σύνδεση φύλλων εργασίας σε διαφορετικά αρχεία | dim32 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-08-13 15:41 |
| [Excel07] Πρόσθεση κελιών αν ισχύει μια συνθήκη (Σε μη συνεχόμενες περιοχές) | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-01-13 21:12 |
Η ώρα είναι 09:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο