| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη δοκίμασα την λύση που μου πρότεινες και λειτουργεί άψογα. Σ΄ ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.
|
|
|
|
Καλημέρα Το μοτίβο 1 Χ 1 θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε μοτίβο σε κάποια εργασία που ψάχνουμε κάτι παρόμοιο.Μία εναλλακτική μορφή είναι η παρακάτω που έχει 2 βασικά πλεονεκτήματα 1/ Αν αλλάξει μορφή το μοτίβο πχ 2 Χ 1 δεν θα πρέπει να αλλάξουμε τον τύπο μας 2/ Αν εκ παραδρομής το ένα Χ είναι Ελληνικό και το άλλο Αγγλικό δεν θα μας αφήσει να προχωρήσουμε και να υπολογίσει λάθος ο τύπος |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο πράγματι εντυπωσιακή η λύση στο θέμα και βέβαια μαθαίνω συναρτήσεις που ούτε καν τις ήξερα και τρόπους επίλυσης που δεν είχα φανταστεί.Το καλύτερο δε είναι ότι με βοήθησες και εσύ κι ο Λευτέρης να σκεφτώ και ένα δικό μου τρόπο που θά ήθελα να μου πείτε αν είναι σωστός. Δημιουργώντας Πίνακα (pivot table) με στήλη Α τις καταχωρήσεις ( στην προκειμένη τη νικήτρια στήλη) και γραμμή τα 27 διαφορετικά ενδεχόμενα (111,11Χ,1Χ1...............222) και να ζητήσω μέτρημα ώς προς τα ενδεχόμενα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εργαλεία σχεδιασμού γεωμετρικών σχημάτων | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-06-13 19:57 |
| [Γενικά] Εμφάνιση θέσεων (με κριτήριο την ημερομηνία) | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-04-12 10:27 |
| [Γενικά] Εμφάνιση θέσεων | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-12 22:21 |
Η ώρα είναι 12:23.

Υβριδικός τρόπος