| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Υπαρχή τρόπος να ενημερώνει αυτό σε στήλες…..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 18-04-12 στις 18:23. |
|
|
|
καλησπέρα Για μια ακόμη φορά θα παρακαλέσω να είστε σαφείς παιδιά <<Υπαρχή τρόπος να ενημερώνει αυτό σε στήλες…..!>> Τι σημαίνει αυτό ; Να ενημερώνει ποιος τι Το φύλλο 1 το φύλλο 2 ; Ανάποδα ; τι... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σπύρο Συγγνώμη που δεν ήμουν σαφής . Το διόρθωσα και το επισυνάπτω ξανά, θα ήθελα να μεταφέρω τις στήλες που είναι ανάμεσα στα κίτρινα κελία στο φύλλο κατανομή με μια ID όπως γίνετε με τις γραμμές. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 18-04-12 στις 18:23. |
|
|
|
Καλημέρα και χρόνια πολλά Δεν ξέρω κατ αρχήν γιατί υπάρχουν τόσες μεριές στο φύλλο με την ίδια Data Θεωρώ (με τα συνολικά μέχρι σήμερα ερωτήματά σου) ότι τα φύλλα πρέπει να στηθούν με διαφορετικό τρόπο για να είναι λειτουργικά Ίσως θα έπρεπε ολόκληρο το "έργο" κοινόχρηστα να στηθεί με διαφορετικό τρόπο Το σημερινό θέμα σου λύνεται χωρίς vba με match index επέλεξε μόνο όνομα στην γαλάζια στήλη |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σπύρο Χρόνια πολλά και από εμένα Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου και τον χρόνο που διέθεσες. Το ζητούμενο είναι να αποθηκεύσω όλες της έγραφες σε λίστα και όχι να τις αντικαταστήσω, και αυτό για να μπορέσω να τις επανάφερω μια μια. Επισυνάπτω ξανά το αρχείο με τις σκέψης μου αν δεν είναι σωστό δυστυχώς δεν ξέρω πώς να το κανό. ![]() Γιώργος Υ.Σ Χρόνια πολλά και σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του Forum Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 18-04-12 στις 18:23. |
|
|
|
Καλημέρα και χρόνια πολλά ! Έχω έναν φίλο στο forum που πάντα μου λέει ότι προσπαθεί να δίνει απάντηση στο ζητούμενοο και όχι να μπαίνει στην διαδικασία να δεί τι άλλο μπορεί να γίνει ... ![]() Αντίθετα εγώ το έχω αυτό το "κουσούρι" ![]() Η excel έχει ένα πολύ δυνατό εργαλείο που λέγετε Pivot Table Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερος τρόπος ανάκλησης και επεξεργασίας δεδομένων Με αυτό το σκεπτικό δες το παράδειγμα και κάνε την ζωή σου φίλε μου απλούστερη χωρίς να γράφεις , αντιγράφεις, μεταφέρεις κλπ Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βάλεις όλα σου τα δεδομένα προσεκτικά και μελετημένα σε πίνακα και αφού δημιουργήσεις έναν Pivot (και αναλυτές αν θες) πατώντας επάνω του με δεξί κλικ και κάνοντας ανανέωση (Refresh) και φιλτράροντας δεδομένα έχεις τα πάντα μπροστά σου "φωτογραφία" αφού για όλα τα άλλα "σκέπτεται" και υπολογίζει ο Pivot. Δοκίμασε το... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σπύρο Πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση σου και ίσως να την χρησιμοποιήσω. ![]() Αλλά μην ξεχνάς είμαι αρχάριος. Με την βοήθεια του Τάσου και κόβοντας από των κώδικα τα περιττά των έφτασα να κάνη την πρώτη εγγραφή. Τι λες πρέπει να τα παρατήσω τελικά……! ![]() Υ.Σ Επίσης δεν γνωρίζω αγγλικά και για αυτό πιστεύω πως μου είναι δύσκολο να κατανοήσω των κώδικα. ![]() Καλή Αναστάση Sub UpdateValues() Dim c As Range, xID As Long, xRow As Long If Range("IsNewEntry") Then xID = Range("newID") xRow = Range("newrow") End If With katanomi If Range("IsNewEntry") Then Range("IsNewEntry") = True .Cells(xRow, 1).Value = xID For Each c In Range("z1z") If IsNumeric(c) And c > 2 Then .Cells(xRow, c).Value = c.Offset(1, 0).Value End If Next ThisWorkbook.Names.Add "monthlist", .Range("b5:b" & Range("NewRow") - 1) .Cells(xRow, 2).Value = .Cells(xRow, 3).Value & "-" & .Cells(xRow, 4).Value Range("IsNewEntry") = True End With End Sub |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά σε στήλη | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-12 11:15 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση αριθμού σε στήλη | alterna | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-01-12 10:41 |
| [Excel07] Κουμπί αναζήτησης σε στήλη | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 16-09-11 23:33 |
| Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 00:11 |
| [Συναρτήσεις] Ταξινομιμένη στήλη | Stratos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-08-10 07:49 |
Η ώρα είναι 14:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο