| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα.Θέλω λίγο βοήθεια Εάν γίνεται φυσικά (υπάρχει εντολή που όταν βρίσκει σε κάποιο κελί την αναμενόμενη τιμή να μου επιστρέφει την τιμή απο άλλη στήλη προηγούμενο κελί ?) π.χ( ΚΕΛΙ Α2=Δημήτρης ΚΕΛΙ β1=Λείπει) θέλω στο κελί που έχω τον τύπο ΚΕΛΙ D1=(τύπος ?) τιμή του B1 φυσικά η αναζήτηση γίνεται σε μεγάλο εύρος Α1:A800 και η τιμέ που θέλω είναι πάντα (1) ένα πρίν απο εκεί που αναζητώ. Ευχαριστώ |
|
|
|
Δοκίμασε =INDEX(A:A;MATCH(D1;B:B;0)-1) Με άλλα λόγια ψάξε την στήλη B (B:B) για D1 και επέστρεψέ μας την τιμή από την στήλη Α:Α αλλά μια γραμμή πριν. προσοχή όμως γιατί αν βρεις ισοτιμία στο Β1 δεν υπάρχει Α0 |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ευχαριστώ πολύ δουλεύει μια χαρά. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Έχω κόλληση και πάλη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μου επιστρέφει το σύνολο ……………; ![]() =SUM(INDEX(Έσοδα!H:H;MATCH(A3;Έσοδα!G:G) )) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 18-04-12 στις 18:23. |
|
|
|
Φίλε μου η INDEX(Έσοδα!H:H;MATCH(A3;Έσοδα!G:G)) σου επιστρέφει την πρώτη τιμή της Η όπου η G είναι ίση με Α3. Αν το ζητούμενο είναι το άθροισμα της Η όπου η G είναι ίση με το Α3 τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις την SUMIF =SUMIF(Έσοδα!G:G;A3;Έσοδα!H:H) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] VLOOKUP σε ΑΦΜ | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-09-14 18:32 |
| [Συναρτήσεις] INDEX MATCH LOOKUP | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-03-14 16:21 |
| [Γενικά] VLOOKUP ή INDEX & MATCH ???? | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-05-11 19:05 |
| [ Ερωτήματα ] Index στην Access | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 10-03-11 14:14 |
| [ Φόρμες ] Tab Index | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-11-10 21:48 |
Η ώρα είναι 20:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο