| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ασχολούμαι για πρώτη φόρα με το Excel και τα βρήκα σκούρα με την συνάρτηση (IF). Έχω διαβάσει αρκετά στο Forum αλλά δεν βοηθήθηκα. Έχω το έξης πρόβλημα: αναζητώντας στα πεδία K12:K37 το κείμενο ΙΣ1-ΙΣ2-ΙΣ3-ΙΣ4-ΙΣ5-Α1-Α2-Α3-Α4-Α5-Β1-Β2-Β3-Β4 κ.λ.π το κείμενο ΙΣ=Α34 το Α=Β34 το Γ=C34 τα όποια πρέπει να διαιρούνται ανάλογα με το πόσες φορές εμφανίζετε το κείμενο για παράδειγμα ΙΣ1-ΙΣ2-ΙΣ3=3 και ΙΣ1-ΙΣ2-ΙΣ3-ΙΣ4=4 και αυτό γιατί ο χρήστης θα μπορεί να αλλάζει την σειρά στα πεδία K12:K37. Στο αρχείο που επισυνάπτω είναι το παράδειγμα που με παιδεύει. Για οποία βοήθεια θα ήμουν υπόχρεος. Γιώργος Συνημμένο Αρχείο 2783 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 18-04-12 στις 18:23. |
|
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Γιώργο και καλή αρχή. Δες στο συνημμένο ( με μπλε χρώμα γραμματοσειράς) και πες μας αν αυτό ήταν που ζητούσες. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και σε σένα Θανάση. Ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσα. Όπως κατάλαβες είμαι παντελώς ασχέτως. Σε ευχαριστώ παρά πολύ. |
|
|
|
Καλησπέρα Γιώργο. Χαίρομαι που βοήθησα. Πρέπει να ξέρεις ότι κανείς δεν ξεκίνησε ξέροντας, όλοι "άσχετοι" είμασταν όταν ξεκινήσαμε. Προσοχή όμως γιατί έμαθαν μόνον όσοι προσπάθησαν. Εγώ για τους υπόλοιπους λέω ότι απλά έχασαν το χρόνο τους. Καλή αρχή λοιπόν και συνέχισε την προσπάθεια. Φιλικά Θανάσης. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Λίγη βοήθεια στο φύλλο στοιχεία δεν μπορώ να εμφανίσω την στήλη (L) και φυσικά για τα άπειρα λάθη………………….!!!!!! |
|
|
|
Καλησπέρα "Σέρνοντας" τον κέρσορα του ποντικιού στο πάνω μέρος του φύλλου εκεί που είναι τα γράμματα των στηλών A, B, C κλπ το σχήμα του είναι βέλος με κατεύθυνση κάτω Όταν ακουμπήσει το διαχωριστικό των στηλών γίνετε σαν σταυρός Αν δεις ανάμεσα στην Κ και Μ στήλη ο σταυρός χωρίζετε στην μέση Ακριβώς εκεί κάνεις κλικ και "σέρνεις" δεξιά και έτσι εμφανίζετε η L |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ Σπύρο για την άμεση απάντηση αλλά δεν μπορώ να το κάνω . Μήπως υπαρχή κατή που δεν ενεργοποίησα στης επιλογές του Excel |
|
|
|
Ρίξε μια ματιά στις εικόνες
|
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ δεν μπορούσα να καταλάβω πως γίνονταν ο σταυρός.
|
|
|
|
Να' σαι καλά καλό βράδυ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| αναζητηση απο διαφορετικα πεδια. | grigoris1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-02-16 11:15 |
| Αναζήτηση σε πολλά πεδία | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-02-15 18:06 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση σε πολλα πεδία | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-04-11 11:59 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε δύο πεδία διαδοχικά | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-07-10 10:11 |
Η ώρα είναι 18:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο