Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας! Είμαι σχετικά αρχάριος στις συναρτήσεις και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω καταμέτρηση αριθμών σε μία περιοχή ενός φύλλου στο εξέλ, ποια συνάρτηση θα χρησιμοποιήσω; Για παράδειγμα θέλω να δω πόσες τιμές ίσες με το 1 υπάρχουν στα κελιά Α1:Χ10. Προσπάθησα με τη DCOUNT όμως δεν κατάφερα κάτι. Αν είναι αυτή, τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ! ![]() |
| |||
| |||
![]()
Kαλησπέρα σε όλους. Γιάννη καλώς ήρθες στην παρέα. Το "Δάσκαλος", είναι επίθετο ή ιδιότητα; Δοκίμασε με την COUNTIF. =COUNTIF(A1:X8;1) Πές μας αν έγινε. |
| |||
| |||
![]()
Το Δάσκαλος είναι ιδιότητα φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Δούλεψε!
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά. Αφού είσαι και συνάδελφος της γυναίκας μου, ρώτα ότι θέλεις... ![]() ![]() |
|
![]()
Καλησπέρα Λευτέρη επέτρεψε μου μια διόρθωση =COUNTIF(A1:X10;1) Διότι αν υπάρχουν 1 στις σειρές 9 και 10 που ζητάει ο Γιάννης (Α1:Χ10) δεν θα καταμετρηθούν |
![]() |
Ετικέτες |
countif |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 10:20 |
Καταμέτρηση επισκέψεων σε πελάτη | bdim20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-02-15 09:32 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση κελιών | stelianta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-01-14 17:10 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση φανερών γραμμών. | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-09-11 16:57 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση υπό όρους - Countif | fulldeen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-04-10 13:32 |
Η ώρα είναι 12:02.