Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Ερώτηση περί συναρτήσεως στο Excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 01-03-12, 13:51
Όνομα: στελιος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ερώτηση περί συναρτήσεως στο Excel

Καλημερα.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας παρακαλω , εχω ενα αρχειο excel (οπως βλεπετε στην εικονα) και στα πεδια I1,I2,I3,I4 Εως και Ι12 εχω καποια αποτελεσματα σε υπολειπομενες ωρες. Tο προβλημα μου ειναι οτι θελω να μου προσθετει αυτες τις ωρες , να μου δινει συνολο ωρων και λεπτων αλλα τα λεπτα να μην υπερβαινουν τα 60 , δηλαδη αν ειναι δυνατον να μετατρεπονται σε ωρες και να μου δινει ενα αποτελεσμα πχ 16 ωρες και 39 λεπτα.
Αυτο ειναι το πρωτο σκελος του προβληματος μου.
Θελω μετα το αποτελεσμα να μπορω να προσθεσω και καποιο χρονο (σε αυτη την περιπτωση καθυστερησεις) πχ 40 λεπτα η 1 ωρα
και 5 λεπτα. Ολα αυτα θα ηθελα να τα προσθεσω στην τωρινη ωρα και να μου δινει το αποτελεσμα. Δηλαδη τωρινη ωρα (πχ 07:25)+ χρονος παραγωγης (I2,I3,I4 ΕΩς Ι12) + ΧΡΟΝΟς καθυστερησεων = 21:30
Ελπιζω να ειναι εφικτο αυτο που ζητω και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.

Uploaded with ImageShack.us
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
time, χρονικό διάστημα, ώρες

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Ερώτηση με συνάρτηση στο Excel Σπύρος23 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-05-16 19:21
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! Νικόλαος Μ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 25-01-16 10:21
Ερωτηση για excel ή access aristarchosel Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 06-10-14 19:10
[ Ερωτήματα ] Η ερώτηση του αδαή.... Lefteris Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-07-11 13:13
περί access lammis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 26-06-10 11:58

Η ώρα είναι 08:26.