Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Μεταφρά δεδομένων σε πίνακες Excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 09-03-12, 20:20
Όνομα: Μάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μεταφρά δεδομένων σε πίνακες Excel

Καλησπέρα σας.
Αυτήν την φορά ψάχνω να βρώ κάτι πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Έχω βρεί αρκετά παραδείγματα μέσα στο φόρουμ, άλλα απέτυχα να τα εφαρμόσω, απέχουν πολυ από τις δυνατότητες ενός αρχάριου όπως εγώ.
Εχω 2 πίνακες στο 1ο φύλλο, θα ήθελα να μεταφέρονται τα δεδομένα με κουμπί σε 2 άλλους πίνακες, που βρίσκονται,, ο πρώτος πίνακας στο 2ο φύλλο και ο δεύτερος πίνακας στο 3ο φύλλο. Στην συνέχεια να διαγράφονται τα δεδομένα απο του 2 πίνακες του πρώτου φύλλου. Όταν επαναληφθεί τα νέα δεδομένα θα πρέπει να μεταφερθούν κάτω απο τα παλία δεδομένα. Εχω γράψει πληροφορίες στο συνημμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Manos.xlsm (716,8 KB, 70 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 10-03-12 στις 07:20. Αιτία: Add prefix
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
structured table, vba, δομημένοι πίνακες

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 06-11-16 21:11
[Γενικά] ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ EXCEL gaz_manos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 21-01-15 15:32
[ Πίνακες ] Εισαγωγή δεδομένων από Excel gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 07-12-12 14:09
[ Φόρμες ] Καταχώριση δεδομένων σε δυο πίνακες antonib Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 14-10-12 10:30

Η ώρα είναι 08:24.