| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |
| Παράθεση:
Είδα ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσεις τύπους για την περιοχή A4:C3 αλλά έχεις απλά αντιγράψει ή ξαναγράψει τα περιεχόμενα τους. Τέλος πάντων δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, άρα δεν ξέρω αν δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις κάτι στο Φύλλο1. Για μένα το σωστότερο είναι να καθορίσεις τα κριτήρια του πότε έχουμε 1 και πότε ίσο με απόδοση. και να προσαρμόσεις ανάλογα τους τύπους. Το αρχικό ζητούμενο να μηδενίζουν τα κελιά με περιεχόμενο ίσο με την απόδοση όταν το αποτέλεσμα είναι Lost νομίζω έγινε. Καλή συνέχεια. Θανάσης. ΥΓ. θα πρέπει να επανακαθορίσεις το όνομα "List" γιατί στο συνημμένο σου αναφέρεται σε άλλο βιβλίο ([Simeia-Protaseis.xlsx]Φύλλο2'!$L$4:$L$5) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Απορία για εύκολη εύρεση επαναλαμβανόμενων τιμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-03-16 20:06 |
| Απορία σχετικά με το πως βάζω όριο στις μέρες ενοικίασης | Vansel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 02-06-12 12:10 |
| [ Ασφάλεια] Απορία σε κλείδωμα βάσης δεδομένων | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-12 06:45 |
Η ώρα είναι 16:02.

Θεματικός Τρόπος