| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ φίλε Κώστα, ρίξε μια ματιά εδώ: SUMPRODUCT - Excel - Office.com INDIRECT - Excel - Office.com ROW - Excel - Office.com Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Σωστά το κατάλαβα. Απλά δεν δίνει το παράδειγμα αυτό το αποτέλεσμα 1 στις περιπτώσεις ίδιων ημερομηνιών. Π.χ. αν δώσεις 12-2 με 12-2 το αποτέλεσμα θα είναι 0 και όχι 1.
|
|
| |
|
Καλημέρα, Παράθεση:
![]() Αν υποθέσουμε ότι η στήλη Α είναι η έναρξη, η στήλη Β είναι η λήξη, Αφήνουμε κενή την C και στο D2 βάζουμε =IF($A2<=D$1;MIN(D$1;$B2)-$A2;0)-SUM($C2:C2) ή =IF($A2<=D$1;MIN(D$1;$B2)-$A2+1;0)-SUM($C2:C2) Δηλαδή Στο i2 βάζουμε =IF($D2="";"";IF($D2<=I$1;MIN(I$1;$E2)-$D2+1;0)-SUM($H2:H2)) και αντιγραφή μέχρι ..... |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Συμφωνώ! Όλα όσα περιγράφεις πριν καταθέσω κάποιο σχόλιο τα έχω πειραματιστεί. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η συνάρτηση απαραίτητα χρειάζεται το +1 στα δύο κελιά π.χ. Ι2 για την μία συνάρτηση και J2 για την άλλη. Θεώρησα ότι η τελευταία σου συνάρτηση θα έκανε κάτι διαφορετικό και αυτό διότι δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία σε όλα τα θέματα του EXCEL. Η συγκεκριμένη στην θέση που τοποθετείται δεν με βοήθησε να καταλάβω την διαφορά με την προηγούμενη έκδοση του Λευτέρη. Και εδώ με μπέρδεψε ως τι η διαφορά της =date(2012;column()-column($h$1)+1;0 την στιγμή που το +1 παίζει παντού. Επιπλέον το έτος 2012 θα χρειαστεί να γίνει χειροκίνητα 2013 στην αντιγραφή του αρχείου στο νέο έτος. Οπότε αν χρειάζεται DATE(2013;.... Δεν θα με βοηθήσει. Αντιθέτως θα με πρήξουν. ![]() Είπαμε είμαι χαζούλης αλλά όχι και τόσο ![]() Αλήθεια από που πηγάζει τόσος όγκος γνώσεων; Με έχετε φρικάρει (θετικά πάντα). Δεν έχω λόγια να εκφράσω, υποκλίνομαι στην δύναμη των γνώσεών σας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Εμφάνιση τρέχοντος μήνα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-09-16 09:11 |
| [VBA] Επιλογή μήνα από Userform | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-04-15 15:17 |
| [Συναρτήσεις] Eύρεση Μ.Ο. ανά μήνα | ικεατη | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 27-02-12 09:27 |
| [VBA] Λίστα ανά μήνα | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-02-12 11:38 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικό για όλο τον μήνα. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-06-11 10:20 |
Η ώρα είναι 14:51.

(θετικά πάντα). Δεν έχω λόγια να εκφράσω, υποκλίνομαι στην δύναμη των γνώσεών σας.
Υβριδικός τρόπος