| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
θέλω να ρωτήσω αν γίνετε το εξής: μπορώ να κάνω κάθε φορά που γράφω σε ένα κελί τ λέξη πατάτα η νερά η όποια άλλη βάλω να μ βγάζει κατευθείαν σε διπλανό κελί την τιμή; ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
Βασίλη καλησπέρα. Το θέμα σου είναι απλό. Χρειάζεται η vlookup συνάρτηση για να κάνεις την δουλειά σου και στο έχω προχωρήσει λίγο το θέμα για να γίνει πιο "επαγγελματικό". Δες το συνημμένο και αν έχεις απορίες εδώ είμαστε πάλι ! |
|
| |||
| |||
|
γινεται να μπει και πολαπλασιασμος? πχ πατατες 3Τεμ Χ 3.00 =9.00$ η κασερι που ειναι με τι κιλο κασερι 0.750Χ6.50$=4.87 |
|
|
|
Βασίλη καλημέρα Ναι όλα γίνονται Δες το συνημμένο... |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ..!!!! θα το κοιτάξω σε λίγο και θα σε ενοχλήσω πάλι για μερικές απορίες ακόμα :) |
|
| |||
| |||
|
1ον με ενδιαφέρει ο δεύτερος πίνακας που είναι και ποιο απλός; 2ον πως θα μπορέσω να περάσω εγώ δικά μου προϊόντα; 3ον πως θα μπορώ να αλλάζω τις διαστάσεις του πίνακα πχ μια φορά θα θέλω να περάσω 3 προϊόντα την άλλη 10; |
|
| |||
| |||
|
Ρίξε μία ματιά και σε αυτό.
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Δείτε ένα παράδειγμα και από μένα βασισμένο στο αρχείο του Σπύρου στο συνημμένο. Καλή συνέχεια!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
σας ευχαριστώ όλους |
![]() |
| Ετικέτες |
| lists, λίστες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |