![]() |
Δύσκολη βοήθεια θέλω να ρωτήσω αν γίνετε το εξής: μπορώ να κάνω κάθε φορά που γράφω σε ένα κελί τ λέξη πατάτα η νερά η όποια άλλη βάλω να μ βγάζει κατευθείαν σε διπλανό κελί την τιμή; http://img24.imageshack.us/img24/853...12103150pm.png Uploaded with ImageShack.us |
προϊόντα και τιμές 1 Συνημμένο(α) Βασίλη καλησπέρα. Το θέμα σου είναι απλό. Χρειάζεται η vlookup συνάρτηση για να κάνεις την δουλειά σου και στο έχω προχωρήσει λίγο το θέμα για να γίνει πιο "επαγγελματικό". Δες το συνημμένο και αν έχεις απορίες εδώ είμαστε πάλι ! |
γινεται να μπει και πολαπλασιασμος? πχ πατατες 3Τεμ Χ 3.00 =9.00$ η κασερι που ειναι με τι κιλο κασερι 0.750Χ6.50$=4.87 |
ΤΙΜΕΣ 1 Συνημμένο(α) Βασίλη καλημέρα Ναι όλα γίνονται Δες το συνημμένο... |
ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ..!!!! θα το κοιτάξω σε λίγο και θα σε ενοχλήσω πάλι για μερικές απορίες ακόμα :) |
1ον με ενδιαφέρει ο δεύτερος πίνακας που είναι και ποιο απλός; 2ον πως θα μπορέσω να περάσω εγώ δικά μου προϊόντα; 3ον πως θα μπορώ να αλλάζω τις διαστάσεις του πίνακα πχ μια φορά θα θέλω να περάσω 3 προϊόντα την άλλη 10; |
1 Συνημμένο(α) Ρίξε μία ματιά και σε αυτό. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους! Δείτε ένα παράδειγμα και από μένα βασισμένο στο αρχείο του Σπύρου στο συνημμένο. Καλή συνέχεια! |
σας ευχαριστώ όλους:dft010: |
| Η ώρα είναι 07:04. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.