| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, Έχω π.χ. 2 φύλλα εργασίας. Στο πρώτο έχω μια συνάρτηση που εισάγω κάποια δεδομένα, μου δίνει ένα αποτέλεσμα και το μεταφέρω στο 2ο φυλλο για να το αθροίσω με την αρχική τιμή μιας μεταβλητής (μέχρι εδώ τα έχω καταφέρει). Θέλω όμως το άθροισμα αυτο που προκύπτει να το "κρατάει στη μνήμη" και όταν επαναλαμβάνω τη διαδικασία σαν αρχική τιμή να λαμβάνει το προηγούμενο άθροισμα. Πως μπορώ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 06-02-12 στις 15:41. Αιτία: add prefix |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] Πρόβλημα στα αθροίσματα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-01-15 22:01 |
| [Γενικά] Άθροίσματα | Echo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 19-10-11 23:50 |
| [Γενικά] Μερικά Αθροισματα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-11-10 15:12 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε δύο πεδία διαδοχικά | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-07-10 10:11 |
| [Εκτύπωση] Αθροίσματα σελίδων | amy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-04-10 08:03 |
Η ώρα είναι 09:43.

Θεματικός Τρόπος