Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώντας να λύσω κάποιες ασκήσεις στο excel που βρήκα στο διαδίκτυο, έπεσα σε αυτήν που επισυνάπτω. Έχω λοιπόν την απορία: 1)πως έχει καταφέρει αυτός που έφτιαξε το αρχείο αυτό, όταν πατάς πανω στη φωτογραφία που δείχνει πως θέλει να μορφοποιήσω το φύλλο του, να μη γίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα; πάταγα ξαναπάταγα, τίποτα! Ανενεργό εντελώς! Πως το έχει κάνει;; 2) Πως έχει καταφέρει να βαθμολογεί;; (όταν πας να κλείσεις το αρχείο, αφότου έχεις προσπαθήσει να κάνεις ό,τι σου ζητάει, σου βγάζει το βαθμό σου (πρέπει να επιτρέπεις την εκτέλεση μακροεντολών) 3) Άσχετο: αν είναι κλειδωμένο ένα φύλλο (προστασία) πως μπορώ να το ξεκλειδώσω (σε περίπτωση που έχω ξεχάσει τον κωδικό εννοώ) Μήπως τέτοιου είδους πληροφορίες δεν επιτρέπονται εδώ; ΑΝ ναι, sorry, δεν ήξερα. Θα περιμένω απαντήσεις! |
|
![]()
Σπύρο καλώς όρισες στη παρέα μας. Για το 1ο ερώτημα σου η απάντηση είναι ότι πριν προστατευτεί το φύλλο με κωδικό η εικόνα έχει ορισθεί σαν κλειδωμένη. Για το 2ο ερώτημα σου μέσω VBA πριν κλεισει το βιβλίο ελέγχει αν έχουν καταχωρηθεί οι σωστοί τύποι και έχουν γίνει οι σωστές μορφοποιήσεις στα κελιά που σου ζητάει η άσκηση και ανάλογα σου δίνει κάποιοα βαθμολογία. Για το 3ο ερώτημά σου γενικά είναι εκτός των επιδιώξεων του φορουμ μας να "σπάμε" κωδικούς, γιατί σεβόμαστε τον κάθε δημιουργό που αποφάσισε να προστατεύσει την δουλειά του. Παρόλα αυτά στο παρελθόν είχε συζητηθεί κάτι παρόμοιο. Δες αυτό http://www.ms-office.gr/forum/excel-...on-kelion.html που ίσως σε βοηθήσει Ελπίζω να σε καλύπτουν οι απαντήσεις μου. Φιλικά Θανάσης. |
![]() |
Ετικέτες |
protect, προστασία |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-10-14 19:18 |
Κλειδωμένη βάση δεδομένων | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-07-14 20:01 |
[VBA] Δυναμική περιοχή Εκτύπωσης | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-13 18:28 |
Περιοχή ημερομηνιών έκθεσης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-06-11 17:22 |
Η ώρα είναι 20:54.