| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Γιώργο, Στο 2010 στην κορδέλα Προγραμματιστής επιλέγεις Εισαγωγή και επιλέγεις από τα Στοιχεία ελέγχου φόρμας το "Πλαίσιο ελέγχου" Φτιάχνεις ένα πλαίσιο ελέγχου πάνω στο φύλλο σου στο κελί/θέση που θέλεις και καθορίζεις το κελί "Σύνδεσης" στις ιδιότητες του στοιχείου. Τσεκάροντας και ξετσεκάροντας το πλαίσιο ελέγχου παρατήρησε την μεταβολή του κελιού που επέλεξες να συνδέσεις. Δες τις στήλες Α, Β και C και τα "πλαίσια ελέγχου" που χρησιμοποίησα στο Φύλλο Results του προηγούμενου παραδείγματός μου. Προσθεσε όσα πλαίσια χρειάζεται και προσάρμοσε ανάλογα τις ιδιότητές τους και τις στήλες Α, Β και C. Δες μιά λίγο διαφορετική προσσέγγιση στο συνημμένο παράδειγμα με μεταβλητό πλήθος επιλογών από 1 έως 49, χωρίς πλαίσια ελέγχου, με χρήση ονομάτων και συναρτήσεων πίνακα (array formulas). Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
γεια . κ παλι εκανες καλη δουλεια .
|
|
| |||
| |||
|
καλημερα .εχω επισυναψει ενα αρχειο excel με 2 φυλλα .στο φυλλο 1 στα κελλια οp υπαρχει ενας τυπος ο οποιος παραβλεπει κελλια υπαρχει ενα πρασινο σημαδι που αν το πατησεις επεξηγει το λαθος μπορει καποιος να το διορθωσει ? ο τυπος δημιουργηθηκε για να δινεις τιμες κ να βρισκει ποσες απο αυτες υπαρχουν σε καθε γραμμη ευχαριστω |
|
| |
|
Καλημέρα σε όλους και όλες. Παραθέτω το μήνυμα που έλαβα από το Γιώργο και ταυτόχρονα απαντώ: Παράθεση:
δεν νομίζω ότι υπάρχει λάθος στους τύπους που έχω χρησιμοποιήσει. Σε παρακαλώ γράψε στο φόρουμ λεπτομερώς: α) σε ποιό κελί αναφέρεσαι, β) τι ακριβώς θεωρείς λάθος το αποτέλεσμα του κελιού ή απλά σε ενοχλεί το πράσινο τριγωνάκι, γ) τι πρόβλημα σου δημιουργεί αυτό το λάθος, δ) τι νομίζεις ότι χρειάζεται για να διορθωθεί το λάθος που εντοπίζεις. ε) προσπάθησε να ανεβάσεις ένα παράδειγμα που να φαίνεται το πρόβλημα που σου δημιουργεί το λάθος και εξήγησέ το. Αν κάποιος άλλος έχει καταλάβει το πρόβλημα ας βοηθήσει Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
γεια επειδη ειπες οτι ηταν δικο μου λαθος το ξανακοιταξα κ ειχες δικιο .κ γω στην αρχη νομισα οτι ηταν δικο μου λαθος αλλα καποια στιγμη προσεξα αυτο το πρασινο σημαδι που ελεγε οτι υπαρχει λαθος στο τυπο (δε ξερω γιατι το εβγαλε) το κελι που αναφερομαι ειναι ολα στην στηλη OP στο φυλλο extra .το λαθος μου ειναι οτι δεν αντεγραψα προς τα κατω τα κελια c5-r5 στο φυλλο 1 .με συγχωρεις αλλα με μπερδεψε το πρασινο σημαδι με το μηνυμα του . αφου βρω τους κοινους αριθμους πως μπορω να τους επεξεργαστω ? ειναι κλειδωμενοι μπορω μονο να τους δω |
|
|
|
Φίλε μου πάλι δυσκολεύομαι να σε κατανοήσω "αφου βρω τους κοινους αριθμους πως μπορω να τους επεξεργαστω ? ειναι κλειδωμενοι μπορω μονο να τους δω " Τι εννοείς "επεξεργαστώ" Τι δεν μπορείς να κάνεις; Δεν μπορείς να κάνεις αναφορά στα κελιά που περιέχονται τα αποτελέσματα ή δεν μπορείς να αντιγράψεις τα αποτελέσματα; Μήπως το φύλλο που περιέχει τα αποτελέσματα είναι προστατευμένο, και αν ναι, προσπάθησες να αφαιρέσεις την προστασία του φύλλου; Ανέβασε μας το αρχείο που δεν μπορείς να "επεξεργαστείς" τους αριθμούς, και εξήγησέ μας τι δεν μπορείς να κάνεις, αναφέροντας το φύλλο και τα κελιά που σε δυσκολεύουν να κάνεις το ζητούμενό σου. |
|
| |||
| |||
|
γεια το φυλλο δεν ειναι προστατευομενο .δε μπορουσα με την ευρεση να βρω καποιους αριθμους το ελύσα το θεμα |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα στο φιλο που επισυναπτω κ το οποιο ειναι δουλεια του μελους του φορουμ gr8styl με πινακα βρισκεις τα κοινα μιας κληρωσης με επιλεγμενους αριθμους η καθε κληρωση εχει 5 αριθμους .αν προσθεσω 1 ακομη αριθμο κ γινουν 6 τι πρεπει να αλλαξω για να λαμβαινεται υποψην κ ο 6ος αριθμος καθως ο πινακας που υπαρχει λαμβανει υποψην τους 5 αριθμους κ αν βαλω 1 νεο δεν τον "βλεπει" |
|
|
|
Αγαπητέ Γιώργο, στο φύλλο EXTRAS διάλεξε την στήλη Η και κάνε εισαγωγή στήλης. Συμπλήρωσε με αριθμούς την νέα κενή στήλη Η Στο Φύλλο1 διάλεξε την στήλη Κ και κάνε εισαγωγή στήλης. Αντέγραψε την στήλη J στις στήλες Κ και L Διόρθωσε την επικύρωση του κελιού Φύλλο1!S3 ώστε να έχεις επιλογή από 0 έως 6. Καλή συνέχεια. Θανάσης ΥΓ. Τα ερωτήματα σου θα πρέπει να τα απευθύνεις στο φόρουμ και όχι σε μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων. |
|
| |||
| |||
|
αγαπητε θαναση εκανα αυτο που εγραψες κ λυθηκε το θεμα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση ιδανικών τιμών | Νικητας. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-10-15 18:11 |
| Εύρεση των X συχνότερων τιμών | kapetang | Excel - Tips & Tricks | 0 | 12-04-13 09:13 |
| [Excel07] Εύρεση τιμών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-06-12 16:25 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση των πιο συχνών τιμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 23-02-12 22:19 |
| [Μορφοποίηση] Έυρεση μεγαλύτερων τιμών σε στήλες | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-04-10 19:00 |
Η ώρα είναι 02:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο