| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους τους καλούς φίλους .Θέτω και πάλι σε διαβούλευση ένα παλιό θέμα όπου έχει απαντηθεί και αφορά σε φύλλο εκκίνησης του Excel. Έχω ενσωματώσει, στο φύλλο όπου θέλω να εμφανίζεται κατά την εκκίνηση τον παρακάτω κώδικα: Option Explicit Private Sub Workbook_Open() Sheet1.Activate End Sub Όμως αν κάνω έξοδο από το βιβλίο με αποθήκευση, μου εμφανίζει στην επόμενη είσοδο το φύλλο εργασίας όπου βρισκόμουν τελευταία., και όχι αυτό που είχα ορίσει ως φύλλο εκκίνησης. Φιλικά Τζίμης. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους! Φίλε Τζίμη, το συμβάν Workbook_Open() δεν ανήκει στα συμβάντα του φύλλου αλλά στα συμβάντα του βιβλίου (ThisWorkbook). Συνεπώς μπορεί να εξαπολυθεί μόνο μέσα από τη λειτουργική μονάδα του βιβλίου. Εναλλακτικά, μπορείς σε μια κοινή λειτουργική μονάδα να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Option Explicit
Sub Auto_Open
Sheet1.Activate
End Sub
Η Excel αναγνωρίζει το όνομα Auto_Open όπως η Access τη μακροεντολή AutoExec και την εκτελεί κατά το άνοιγμα του βιβλίου. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο ευχαριστώ για την διευκρινιστική απάντησή σου.Ήσουν απολύτως σαφής. Καλή συνέχεια |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μεγιστοποίηση φόρμας με απόκρυψη εκκίνησης της access 2010 | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-07-15 19:46 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-10-14 19:18 |
| Ιδιότητες εκκίνησης εφαρμογής | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-11-11 12:08 |
| [ Φόρμες ] Εφέ Εκκίνησης σε Αρχική Φόρμα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 23:17 |
| ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-02-11 14:48 |
Η ώρα είναι 10:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο