| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, αναφέρομαι στο σύνθετο φίλτρο που έχετε κάνει προ 5ετίας . http://www.ms-office.gr/forum/8440-post1.html Ο πίνακας έχει και μια στήλη με ημερομηνίες με μορφή "dd/mm/yy" Αν στο δεύτερο φύλλο , αυτό των ''κριτηρίων'' , βάλω και το πχ >=01/07/10 στη στήλη ημερομηνία , το αποτελέσματα μας δίνει από 07/01/10 την ''Αμερικάνικη'' ημερομηνία δηλαδή ψάχνοντας στο διαδύκτιο - αν κατάλαβα καλά - , ειδικά ότι στο σύνθετο φίλτρο , η σύνταξη είναι ..... Syntax is; DateSerial(year, month, day) μπορει να γίνει με την τοπική ημερομηνία ; δηλαδη (day, month, year) ; . |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Νίκο! Δώσε μας ένα παραδειγματικό αρχείο που θα περιέχει τα δεδομένα και τα επιθυμητά αποτελέσματα για να έχουμε μια βάση και να σε βοηθήσουμε. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα, δύο τα ''βιβλία'' στο "πρώτο" βιβλίο στο φύλλο ''kritiria'' γράφω το ''ΔΕ'' και στα ''Apotelesmata'' εχω όλα τα "ΔΕ " του φύλλου ''Pinakas'' στο "δεύτερο" βιβλίο στο φύλλο ''kritiria'' γράφω το ''ΔΕ'' και στη στηλη Α το >= 01/07/11 όπως φαίνεται στα ''Apotelesmata'' εχει απο 07/01/11 και μετά ------ κατά την έρευνα είδα το παρακάτω d=#08/29/2005# if IsDate(d) then document.write(CDate(d)) end if result : 29/8/2005 αλλά δεν κατάφερα τίποτα αυτο το ''document.write'' λαθος μου το βγάζει |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Παράθεση:
Εν μέρει σχετίζεται με το microsoft Webbrowser Object (document.write...) Δες το συνημμένο τους τύπους που χρησιμοποιούνται στο φύλλο "kritiria" Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 12-11-11 στις 11:18. Αιτία: Αλλαγή συνημμένου |
|
| |
|
Φίλε Νίκο, πολύ χαίρομαι για το Παράθεση:
Στο ερώτημά σου τώρα, ο Τάσος έδωσε ήδη μια απάντηση που θεωρώ ότι καλύπτει το ζητούμενο. Επειδή όμως ετοιμασα και εγώ παράλληλα μια λύση, την παραθέτω στο συνημμένο xls που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του Τάσου. (Οι μόνες αλλαγές που έκανα στο δικό σου DEYTERO.xls, είναι στο φύλλο kritiria) Τα λέμε Θανάσης. |
|
| |||
| |||
![]() Εσώθηκα ! ! ! Πολλές Ευχαριστίες ........... μόλις είδα και το μύνημα του gr8styl Ευχαριστώ και εσενα . κουμπι εχω , επειδη στο φυλλο κριτήρια εχω 16 διαφορετικα , ( 16 ζεύγη σειρών ) που πάνε ταυτόχρονα σε 16 διπλανά "φύλλα - αποτελέσματα" και με εντολή με κουμπί το κανω αυτο . ειπα , αυτο το φίλτρο ειναι σωτήριο απλά η ημερομηνία μπαίνει καπου στην αρχή και με , = το κελι , σε μερικα κριτήρια στο κελι της ημερομηνίας . παει και ''κάθεταϊ" εκεί. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jose : 12-11-11 στις 11:47. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-07-16 11:52 |
| [Excel07] Σύνθετο φίλτρο από 2 φύλλα Excel | giorgos-barca | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-01-14 18:25 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-11 17:22 |
| Φίλτρο σε ...σύνθετο πλαίσιο! | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-05-09 19:36 |
Η ώρα είναι 20:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο