| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Έχω ένα πρόβλημα με το Excel. Θέλω πάνω σε ένα γράφημα να εμφανίσω συγκεκριμένες τιμές.Πατάω δεξί click πάνω στην γραφική παράσταση και μετά επιλογή "δεδεμονενων".Από εκεί και επειτα κάνω προσθήκη και εκεί που μου ζητάει τα δεδομενα των σειρών όταν διαλέγω τις τιμές του άξονα Y που θελω δεν μου τις αντιστοιχεί αυτόματα σε αυτές του X.Μήπως είμαι σε λάθος menu?Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό που θέλω? π.x. έχω μια γραφική παράσταση και θέλω να δω σε πιο σημείο του x αντιστοιχεί σε κάποιο σημείο του y. Ευχαριστώ εκ των προτερων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 16:47 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά συγκεκριμένων κελιών από το Φ1 στο Φ2 | kostas1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 26-10-15 17:01 |
| [Συναρτήσεις] εμφάνιση με vlookup συγκεκριμένων κελιών | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-10-15 11:56 |
| [Γράφημα] Γράφημα Πίτας - Ομαδοποίηση τιμών από διάφορες κατηγορίες | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-12-13 14:13 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση συγκεκριμένων ημερών | arissam | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-11 14:05 |
Η ώρα είναι 06:49.

Θεματικός Τρόπος