| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα κ καλό μήνα σε όλους, Εχω το εξής πρόβλημα, έχω δύο διαφορετικά φύλλα τα οποιά έχουν απο μία στήλη. Καποια απο τα κελια της κάθε στήλης είναι κοινα.Αυτο που θέλω να πετύχω είναι μια συνάρτηση που να βρίσκει τα κοινα αυτά κελιά κ σε κάθε διπλανο κελι να γράφει την τιμή ΝΑΙ. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής | ΤΑΣΙΑΔΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-15 14:51 |
| [Γενικά] Εύρεση κοινών κωδικών σε δυο αρχεία excel... | xaniamike | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-05-15 16:51 |
| [Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια. | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-14 23:18 |
| [Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 22:32 |
| [ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα | AKIS1986 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-03-11 19:25 |
Η ώρα είναι 05:47.

Θεματικός Τρόπος