| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Kαλησπέρα ! Δημιούργησα μια απλή εφαρμογή για να πραρακολουθώ την απόδοση ενος χαρτοφυλακίου μετοχών. Συγκεκριμένα στο φύλλο DATA και στο κελί F22 κομίζω την ημερήσια απόδοση. Στο φύλλο 1 θέλω να μεταφερεται η ημερήσια αποδοση δίπλα στην ημερομηνία την οποία πραγματοποιήθηκε. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 17-10-11 στις 19:39. Αιτία: αλλαγή προθέματος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Χρήστο, όπως επανειλλημένα έχω πεί δεν έχω ιδέα από VBA. Το θέμα σου μού άρεσε και ασχολήθηκα αρκετά για να βρώ λύση με συναρτήσεις. Δεν τα κατάφερα. Μπορεί(αν κρίνω και από το ότι κανένας φίλος δεν έχει απαντήσει ακόμη) και να μην γίνεται. Βρήκα κάτι όμως, που νομίζω ότι με μικρές μετατροπές(από εσένα, αν έχεις γνώσεις VBA, ή από άλλον Φίλο που γνωρίζει το αντικείμενο), είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Δές το και τα λέμε. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα ! Φίλε λευτέρη σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου δυστηχώς και εγω δεν έχω γνώσεις VBA το συννημένο σου περιέχει τον παρακάτω κώδικα : Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Excel.Range) If Not Intersect(Target, Range("B1")) Is Nothing Then With ThisWorkbook.Worksheets("Sheet2") .Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Offset(1, 0) = Me.Range("A1").Value .Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Offset(1, 0) = Me.Range("B1").Value End With End If End Sub αλλα δεν γνωρίζω πως να το προσαρμόσω στα δικα μου δεδομένα. |
|
|
|
Αγαπητέ Χρήστο, αν και δεν είναι σαφές το που βρίσκεται η "... ημερομηνία την οποία πραγματοποιήθηκε ..." Θεώρησα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεισς το κελί DATA!$F$1 (αν θέλεις χρησιμοποίησε τον τύπο =TODAY() στο F1) Ο παρακάτω κώδικας αντιγράφει την ημερομηνία (κελί F1) και την απόδοση (κελί F22) από το φύλλο DATA, στην τελευταία γραμμή (lastrow) στις στήλες Α και Β του φύλλου "REGISTRATION CHANGES" Κώδικας: Sub save_changes()
Dim lastrow
With Worksheets("REGISTRATION CHANGES")
lastrow = 1 + .Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
.Cells(lastrow, "A") = Worksheets("DATA").Range("F1").Value
.Cells(lastrow, "B") = Worksheets("DATA").Range("F22").Value
End With
End Sub
Τώρα για λύση με συναρτήσεις θα έλεγα ότι δεν γίνεται αφου το "REGISTRATION CHANGES" έχει τα αποτελέσματα από το DATA σε μια δεδομένη στιγμή. Με συναρτήσεις δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την τιμή κάποιου κελιού μιας προηγούμενης δεδομένης στιγμής. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Θανάση σ' ευχαριστώ για τη λύση που προτείνες δουλεύει άψογα. 'Εχεις απολύτα δίκιο οταν λες ότι δεν είναι σαφες η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε την τοποθετούσα εσφαλμένα σε λάθος φύλλο.Επισυνάπτω ένα αρχείο με τη λύση που έδωσες και ένα αρχειο με την λύση που πρότεινε ο Λευτέρης η οποία με ένα δικό μου πιθανά ""μπακαλίστικο"" τρόπο δουλεύει . Σ ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια και το ενδιαφερόν σας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 11:43 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-10-14 19:18 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 13:17 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε φύλλο υπό προϋποθέσεις | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-05-13 13:10 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 07:21 |
Η ώρα είναι 20:41.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο