| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε ολους ! Όπως θα δείτε στο συνημμένο αρχείο εχω χρησιμοποιήσει μια έτοιμη εφαρμογή παραμετροποιόντας κάποια στοιχεία με σκοπό να εχω μια πλήρη εικόνα-απογραφή μιας αποθήκης. Συγκεκριμένα στο φύλλο REQ στη στήλη Κωδικός γράφοντας κάποιον απο τους κωδικους που υπαρχουν στο φύλλο CAT μου δίνει την περιγραφή του προιόντος και δίπλα ποσα τεμάχια εχω διαθέσιμα στην αποθήκη.Το φύλλο CAT1 δίνει τα διαθεσιμα στην αποθήκη και ενημερώνεται απο τα φυλλα Α,Β,C,D κτλ στα οποια εγω μπαίνω και ενημερώνω την απογραφή αλφαβητικά. Η ερώτησή μου ειναι αν υπαρχει πιο εύχρηστος τρόπος με συναρτήσεις για να ενημερώνω την απογραφή περα απο αυτον που εχω δημιουργήσει. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-07-15 16:16 |
| Βελτιστοποίηση Query σε Access 2007 | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-03-13 09:43 |
| Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-01-13 22:05 |
| Ιδιότητες εκκίνησης εφαρμογής | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-11-11 12:08 |
| Ολοκληρωση εφαρμογης...και τωρα? | deppy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-06-10 11:48 |
Η ώρα είναι 19:13.

Θεματικός Τρόπος